Номинираният за ппемиер от ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски все още

...
Номинираният за ппемиер от ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски все още
Коментари Харесай

Ше се кандидатира ли отново за премиер проф. Гарбовски?

Номинираният за ппемиер от ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски към момента е доста надалеч от решението дали би приел предлагането да стане кандидат-премиер и с различен мандат. Това стана ясно незабавно откакто професорът не събра едвам 113 гласа в своя подкрлепа против 125 срещу да бъде постоянен министър председател на постоянно държавно управление.

" Не съм подготвен. Градусът към момента е прекомерно висок ", съобщи проф. Габровски на въпрос на " Стандарт " дали би приел номинация за министър председател при идващ мандат.
-->
Не отговори утвърдително и препоръчаната за вицепремиер в проектогабинета на проф. Габровски Меглена Плугчиева. " Сега се връщам в Черна Гора. От средата на януари към този момент ще си бъда тук ", отговори Плугчиева на същия въпрос на " Стандарт ".

Очевидно след отхвърли за поддръжка на болшинството депутати в пленарната зала препоръчаните за министър председател и вицепремиер на постоянно държавно управление проф. Габровски и Меглена Плугчиева бяха мощно разчувствани. Те обаче не се скриха, а продължиха да поддържат връзка в коридорите на Народното събрание, в това число и да одобряват поздравления и да се снимат с свои фенове.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР