Nokia и VIVACOM ще зарадват 5 късметлии във фейсбук игра

...
Nokia и VIVACOM ще зарадват 5 късметлии във фейсбук игра
Коментари Харесай

Два нови смартфона NOKIA с дебют във VIVACOM

Nokia и VIVACOM ще зарадват 5 късметлии във фейсбук игра с чисто нови телефони Nokia 6.1
демонстрира над 60% по-добро показване спрямо предходния модел Nokia 6. Устройството реализира доста по-бързо събаряне и изполване на приложенията с помощта на осемядрен на 2.2GHz процесор Qualcomm  Snapdragon 630 и RAM памет от 3GB.

Камерата несъмнено е една от привлекателните черти на този смарт телефон. Отново основана в партньорство със ZEISS Optics и с особената си двойна мълния, новият Nokia 6.1 трансформира всяка фотография в почтена за шерване на момента. Основната камера е 16 MP,  а предната – 8MP. Вълнуваща алтернатива е едновременното снимане и с двете камери. Това е допустимо с режима Dual-Sight, който разрешава да виждате по едно и също време какво се случва и от двете страни на устройството. Екранът се разделя на две и редом споделя облиците и от двете камери. А този двоен облик може да бъде освен непокътнат, само че и споделян непосредствено във Фейсбук Live или YouTube Live. Смартфонът разрешава и висококачествени 4К видео записи, от които можете да изрязвате фрагментите, които ви харесват, и да ги превърнете в прелестни снимки без взаимни отстъпки в качеството.
Nokia 7 Plus+
е идващият модел, за който от самата компания настояват: Това е телефонът, на който можеш да разчиташ. Създаден е от алуминий и особено покритие, което носи чувството за керамика. Устройството разполага с впечатляваща 3800 mAh батерия, която обезпечава зареждане в границите на цели два дни. С този смарт телефон разчитате на още по-добър процесор – осемядрен на 2.2GHz  Qualcomm  Snapdragon 660 и на RAM памет от 4GB. 6-инчовият Full HD екран също доста елементарно може да бъде разграничен на два обособени прозореца, на които редом да вършиме разнообразни неща.

Камерите на Nokia 7 Plus+ са 16 MP и 12 MP, също създадени взаимно със ZEISS Optics. Осигуряват двукратно оптично нарастване и ярки цветове, които вдъхват живот на фотосите ви и изключителната успеваемост при слаба осветеност, за фотосесии през деня или нощем. Но Nokia 7 Plus+ една още по-актуална функционалност – режимът Pro Camera, който е бърз и елементарен метод да настроите салдото на бялото, фокуса, ISO, скоростта на пандиза и компенсацията на експонацията за изключителни изображения във всекидневния ви живот.

Това устройство има добър слух и още по-добър тон. Където и да сте, без значение от равнището на децибелите, трите висококачествени микрофона на Nokia 7 Plus+ улавят всеки звуков колорит с помощта на пространствена аудио технология.
И двата телефона се оферират на налична цена при двугодишен контракт с проект от VIVACOM – Smart L+. С него месечната такса за NOKIA 6.1 е 17.98 лева, а цената на месец за NOKIA 7+  е 24.98 лева
NOKIA и VIVACOM ще зарадват 5 фенове на двата марката с чисто нови смарт телефони от висок клас – Nokia 8. Късметлиите ще бъдат изтеглени във фейсбук игра, която започва през вчерашния ден и ще продължи до 29.04. Пълните правила за присъединяване могат да бъдат прегледани тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР