Noble Graphics е творческа агенция на годината, а Ogilvy Group

...
Noble Graphics е творческа агенция на годината, а Ogilvy Group
Коментари Харесай

Ето кои са победителите от рекламния фестивал ФАРА 2021

Noble Graphics е креативна организация на годината, а Ogilvy Group е отличена с наградата Медиа организация на 2021
На публична гала бяха връчени премиите на 21-вото издание на най-големия български рекламен фестивал ФАРА. Творческа организация на годината с 67 точки стана Noble Graphics, следвана от The Smarts с 52 точки. На трето място с еднакъв брой точки – 48 – застават Human Agency и Saatchi & Saatchi Sofia. Победителят в класацията завоюва общо две златни, две сребърни и две бронзови награди. Най-голямото отличие във ФАРА отива при Noble Graphics за четвърти път, в годината, в която организацията чества своята 20-а годишнина.   

Медиа организация на годината от първото издание на Медийния фестивал в границите на ФАРА е Ogilvy Group със извоювани 29 точки. Второто място в класацията се заема от All Channels Advertising с 22 точки, а с 20 точки на трето място е proof.

Деликатес Житница завоюва наградата „ Рекламодател на годината “. Второто място в ранглиста се заема от Kaufland България, следван от Dante International SA, с марката Fashion Days.

Жури 2 кръг на ФАРА 2021 с ръководител Душан Дракалски присъди Grand Prix за най-хубаво достижение в българската реклама за годината и образец за подражателство за гилдията за акцията Booktrips на McCann Sofia и Mastercard, която по-рано тази година беше отличена с бронзов " Лъв " на фестивала Cannes Lions. По време на церемонията беше връчена и самата бронзова статуетка на екипа, осъществил плана. Българската асоциация на информационните организации, формален представител на Cannes Lions International Festival of Creativity за България, получи изключителната опция да съобщи премията от името на уредниците на фестивала Cannes Lions.

ФАРА 2021 събра общо 409 поръчки, като единствено за Творческия фестивал има подадени 370 поръчки от 31 български организации. Журито на Медийния фестивал прегледа общо 39 поръчки.

Пълният лист с спечелилите на ФАРА 2021 можете да видите тук:

ФАРА 2021 събра още веднъж дружно рекламната общественост с помощта на мощната поддръжка от Нова Броудкастинг Груп и Нетинфо.

За повече информация следете
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР