Ноа Баумбах е режисьорът, който направи Marriage Story и вкара

...
Ноа Баумбах е режисьорът, който направи Marriage Story и вкара
Коментари Харесай

В света има два типа хора: убийци и умиращи и още от новия трейлър на Бял шум с Адам Драйвър

Ноа Баумбах е режисьорът, който направи Marriage Story и вкара феновете в драмата на един " елементарен " бракоразвод по метод, по който не сме и предполагали, че е вероятен.

Сега новият му план, филмът " Бял звук ", има нов филмов откъс, с който ни се дават някои насоки какво да чакаме.

В основната роля още веднъж ще забележим Адам Драйвър, който тук е главата на ексцентрично семейство и професор по хитлеристика в идиличен лицей в малко провинциално градче, край което е изпуснато рисково химическо вещество. Филмът е екранизация по едноименния разказ на американския публицист Дон ДеЛило и разкрива по какъв начин актуалното американско семейство бори нормалните ежедневни спорове, само че в това време разнищват вселенските секрети на любовта, гибелта и възможната опция човек да откри щастието в един нерешителен свят.

В функциите виждаме още Грета Гъруиг, Дон Чийдъл, Рафи Касиди, Сам Нивола, Мей Нивола, Ларс Айдингер, Андре Бенджамин, Джоди Търнър-Смит и други

" Бял звук " излиза малко преди стартирането му в лимитирано киноразпространение – от 25 ноември 2022 ще може да бъде забелязан в избран брой киносалони на Съединени американски щати, а клиентите на Netflix ще могат да гледат кино лентата от 30 декември 2022.

Ето го и филмовия откъс:
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР