Но в сезона на санкциите швейцарското банково законодателство все по-често

...
Но в сезона на санкциите швейцарското банково законодателство все по-често
Коментари Харесай

Какво крие швейцарската банкова тайна

Но в „ сезона на глобите ” швейцарското банково законодателство все по-често става обект на рецензии, изключително в наказателната му част, която планува санкции и затвор за публицисти, проверяващи съмнителни инвестиции, разяснява swissinfo.ch.

Какво в действителност крие банковата загадка в Швейцария, попита и британско-американският финансист Бил Браудър, откакто не получи явен отговор дали. швейцарската прокуратура ще възобнови следствие по дело за пране на пари, обвързвано с неразбираемите условия към гибелта на съветския юрист Сергей Магнитски

През 2009 година юристът е по следите на данъчна машинация за над Щатски долар 230 милиона, засегнала капиталовия фонд на Бил Браудър Hermitage Capital Management, деен състезател на съветската фондова борса. Браудър има сполучлив бизнес в Русия, до момента в който не става неуместен, разкривайки огромна скица за корупция и данъчни измами, обвързвана с „ високите етажи ” на властта. Обявен е за опасност за националната сигурност, екстрадиран е и му е отхвърлен достъп до Руската федерация.

Браудър търси правата си посредством своя юрист...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР