Но тук има много други неизвестни, които пораждат страховити версии.

...
Но тук има много други неизвестни, които пораждат страховити версии.
Коментари Харесай

Криминалистът Иван Савов: А дали наистина Ангел Христов е починал?

Но тук има доста други незнайни, които пораждат страховити версии. Като да вземем за пример дали това в действителност е Ангел Христов, а не някой различен. Иначе за какво толкоз са бързали да го погребат по този начин тихомълком. Освен това мотивацията на околните му да го погребат по този начин каква е? Реално видяно не е нужно да се претупват по този начин нещата. Съобщиха, че ДНК е удостоверила, че става дума за Ангел, само че за такава експертиза са нужни няколко дни, по-бързо не може да стане. Аз не споделям, че ни лъжат, а че е необичайно и неразбираемо, разяснява той.

Аз бих му направил съпоставяне на отпечатъците, тъй като те са налични, добави той.

Другата доктрина на конспирациите е, че са вербовани от братска нам работа, която би желала тези хора да изчезнат от нашия мир. Това би обяснило някои неща, разяснява той.

Но всичко това са теории на конспирацията, тъй като нямаме нищо потвърдено. Имаме обяче груби несъответствия, които не могат да се обяснят по естествен метод. Разбира се, че е изцяло допустимо този човек да е умрял от естествена гибел, да се е развълнувал и да получи инфаркт, разяснява той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР