НКП на Левски публикува своята гледна точка за случващото се

...
НКП на Левски публикува своята гледна точка за случващото се
Коментари Харесай

След боя в Пловдив: НКП с тежки критики към Наско Сираков и ръководството на Левски

НКП на Левски разгласява своята позиция за протичащото се в клуба. Ето какво пишат ентусиастите в формалния си уебсайт и във връзка случая в Пловдив:

" Защо стана по този начин?

Минаха повече от 100 дни откогато Наско Сираков получи мажоритарния пакет от акциите на " ПФК Левски " АД. Оттогава се случиха доста неща, а още повече не се случиха, които доведоха до обстановката, в която сме през днешния ден.

От самото начало Сираков съобщи, че Левски ще се трансформира в проведен Клуб и ще подсигурява цялостна бистрота. В същото време на Герена продължава да царува цялостен безпорядък. Ще се спрем основно на засилващите се неуредици в връзките сред Клуб и последователи, както и тези сред самите последователи.

Проведоха се поредност от срещи, бяха поети редица задължения от страна на притежателя и управлението на Клуба, които не бяха изпълнени. Левски продължава да няма назначен и работещ SLO макар, че това е част от условията на UEFA за лицензиране на футболните клубове. Левски не обезпечава сигурността за последователите по време на гостуванията на тима. Стюарди няма.

Има една бутафорна фигура на щат в Клуба, наречена „ Секюрити управител “, който освен, че не се оправя със отговорностите си, само че даже и не посещава всички срещи. За сметка на това, солидната му заплата е част от разноските, които ние последователите сме „ длъжни “ да покриваме. Въпросният „ експерт “ е част от „ екипа “, назначен от „ някогашния “ притежател Васил Божков.

Сираков и Колев неведнъж обявиха пред нас, както и в общественото пространство, че Левски няма да взима страна и няма да става юрист на която и да било група в спора сред последователите. Същевременно на конференция от Клуба беше изнесена манипулативна информация, която послужи за основа на следващия оскърбителен текст, изпълнен с голям брой неистини, нападки и обвинявания от една група последователи, към друга.

Наложи се да участваме в две срещи със притежателя и управлението на Клуба, за изясняване и уточняване на недоразуменията. Клубът пое ангажимент да направи обществени опровержения на огромна част от клеветите и обвиняванията, които бяха направени към нас. Това досега към момента не се е случило.

В „ ПФК Левски “ АД беше образуван меко казано любопитен Управителен съвет. Ще следим с огромен интерес работата на господин Илия Христов, в качеството му на координатор от страна на Клуба за работа с последователите. До в този момент не сме забелязали да е приключил нещо потребно в тази област.

Остро се противопоставяме на внушенията, които прекомерно дълго и натрапчиво се насаждат и популяризират посредством медиите и представители на Клуба. А точно, че управническата некомпетентност и отпадналост от страна на мощните хора в Левски, непроменяемо се оправдава с „ най-големия проблем “ за Левски – разделянето в публиката!

За близо четири месеца, новият притежател на ПФК Левски и неговият екип по този начин и не показаха, какъвто и да било проект за справяне със обстановката, акцията за по този начин наречените „ членски карти “ към момента не е оповестена публично, а планът за генериране на обилни средства от лъчение на домакинските срещи на тима потъна в небитието. Липсата на хрумвания и проект за деяние и ръководство демонстрира безспорната неплатежоспособност на настоящето управление на ПФК Левски.

Преди случаите от последните две гостувания на тима, „ Националният клуб на последователите на Левски “ неведнъж предизвести управлението и по-специално Наско Сираков да вземат нужните ограничения, на което те реагираха с неуважение.

И за какво стана по този начин? Стана по този начин, тъй като Клубът твърди, че главният проблем на Левски е спорът сред последователите. Всъщност, прикривайки своята некадърност да ръководи, неизвършвайки една от главните си и наложителни функционалности, предизвика въпросния спор да се задълбочава.

А ние се чудим дали това е случайно… "
efbet Лига 7 кръг, събота 26 септември  Ботев (Пловдив) 2:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР