Нито едно общество не е имало просперитет, когато е било

...
Нито едно общество не е имало просперитет, когато е било
Коментари Харесай

ДПС със задача в Пловдив-област: 2 мандата

Нито едно общество не е имало разцвет, когато е било разграничено, сподели в Долни Воден Мустафа Карадайъ
Рестарт на държавността за нас означава  всички държавни  органи и  институции да действат според Конституцията и законите на страната, в разговор, съгласуваност и съвместен надзор да извършват ясна стратегия за ускорено икономическо развиване с ясни цели, които всички български жители да знаят, бизнеса да ги знае с цел да има вложения и работни места. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, който пристигна  Долни воден, с цел да поддържа листата на Движение за права и свободи за Пловдив – област, чиито лидер е Рамадан Аталай. На площада в центъра Карадайъ бе безапелационен: „ Нито едно общество не е имало разцвет, когато е било разграничено, и когато не си е спазвало личните правила. Това го знаем от историята. ”.



„ Просперитет може да се чака единствено, когато има обединяване на общността  и съблюдаване на правила, които ние вършим - законите, които ние си вършим и Конституцията си е наша. Обаче разделянето не е наше ”, безапелационен бе Карадйъ. И продължи: „ С анти-ДПС акция се сътвориха, с анти-ДПС обитават във властта, разделяй и владей, еднолична и властническа власт на един човек  без държавни органи от джипката. Джипката, която символизира съсипия на страната, съсипия на държавността, съсипия на демокрацията, прегазване на Конституция и законите на страната, съобщи водачът на Движение за права и свободи. ”.

„ Ние сме обединяване, единни, ние сме дружно и имаме идея. Не на  омразата, да на заедността, толерантността и добруването. А днешната ни идея е в името на достойното бъдеще нашите деца и внуци в нашата Родина ”, съобщи още водачът на Движението ”, съобщи още Мустафа Карадайъ и прикани за цялостна готовност с номер 9 за постигането на 2 мандата от Пловдив-област.

По-рано Централния лъч посети Куклен с цел да поддържа листата на Пловдив-област.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР