Нито една от предприетите мерки у нас не върши работа.

...
Нито една от предприетите мерки у нас не върши работа.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Мерките не вършат работа, трябват ковид болници

„ Нито една от подхванатите ограничения у нас не прави работа. COVID-19 се популяризира без значение дали носите маска или не, дали имате 3, 4 или 5 ваксини, или имате талисман под формата на зелен документ ”, съобщи в изявление за Нова телевизия Тошко Йорданов, народен представител от „ ИТН ” (ИТН). Той бе безапелационен, че партията няма да поддържа въвеждането на документ за влизане в Народното събрание. 

По думите му местата в лечебните заведения са работа на Министерството на здравеопазването. „ И да се затворим отново ще има растеж на заболелите и леглата отново ще се заемат. Трябва да се мисли за неприятен вид и да се надяваме на добър ”, разясни Йорданов.

По думите му би трябвало да има профилирани лечебни заведения единствено за лекуване на Коронавирус заболели. „ Ако това се беше случило, нямаше да се стигне до безпорядък и затваряне на други отделения. Не е разумно да има коронавирус поделение в единствената незабавна болница в София - „ Пирогов ", изясни още Йорданов.

Той разяснява и думите на Слави Трифонов, който предложи да подкрепим участие на Северна Македония в Европейски Съюз, в случай че визите за Съединени американски щати отпаднат.

„ Много е занимателно, когато господин Трифонов напише нещо какъв отзив има това. Аз безусловно споделям позицията му. Има меко интернационално предпочитание за задействане на процеса по принцип. Отдавна отговаряме на условията за Шенген и за рухването на визите. Както ние сме предан сътрудник на Европейски Съюз и Съединени американски щати, извънредно време е и те да постъпят партньорски и казусът да бъде решен. Досега единствено се говореше за това, само че в последна сметка ние сме равноправни сътрудници. Смятам, че голяма част от българите споделят концепцията на господин Трифонов ”, съобщи Тошко Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР