Nissan ще вземе участие в технологичното изложение CES в Лас Вегас

...
Nissan ще вземе участие в технологичното
изложение CES в Лас Вегас
Коментари Харесай

Nissan с участие на CES 2020

Nissan ще вземе присъединяване в технологичното изложение CES в Лас Вегас през следващия месец, като ще показва някои от най-новите, любопитни и футуристични разработки, които екипът на марката представи през миналите 12 месеца.

Основен акцент на щанда на Nissan на CES 2020 ще бъде концептуалната разработка , която марката демонстрира за първи път по време на салона в Токио през октомври. Автомобилът, който е с изцяло електрическо задвижване, е основан с идеята да даде опция да надникнем в близкото бъдеще на марката и по-точно върху проектите й за лансирането на изцяло нов и напълно електрически SUV модел.

Електричеството е главен акцент и при уникалното на Nissan, което също ще бъде показано по време на ревюто, а феновете на футуристичните технологии и голфа със сигурност ще останат очаровани от уникалната , която представиха от Nissan през август.

На щанда на Nissan на CES ще бъдат представени също по този начин и спортният електрически болид от шампионата Formula E, както и електромобила LEAF e+.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР