Nissan само след няколко дни ще представи технологията Brain-to-vehicle (B2V),

...
Nissan само след няколко дни ще представи технологията Brain-to-vehicle (B2V),
Коментари Харесай

Nissan представя технология за управление на автомобилите със силата на мисълта

Nissan единствено след няколко дни ще показа технологията Brain-to-vehicle (B2V), даваща опция за ръководството на автомобила посредством силата на мисълта. Създателите на новата система акцентират, че тя реагира на обстановката и взема решения доста по-бързо от индивида.
За потреблението на системата Brain-to-vehicle е належащо лидерът да сложи на главата си особено устройство, наподобяващо на шлем, което записва интензивността на невроните в мозъка на лидера и предугажда неговите бъдещи планове. Достатъчно е водачът единствено да си намерения и да реши, че би трябвало да завие или да спре – изкуственият разсъдък незабавно прави нужното деяние.



Brain-to-vehicle съумява да натисне педала на спирачката или да направи бърза маневра с 0,5 секунди по-бързо, в сравнение с това може да направи индивида без системата. Въведено е и машинно образование, което се приспособява към стила на шофиране на лидера и по този метод последователно усъвършенства B2V и с времето системата стартира да реагира на мислите още по-бързо.



Официалната презентация на новата технология Brain-to-vehicle е планувана за събитието CES 2018, което ще протече от осми до дванадесети януари в Лас Вегас. Очаква се Nissan да показа и други най-нови технологии.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР