Нищо не се е променило от времето на *Мирчо Спасов,

...
Нищо не се е променило от времето на *Мирчо Спасов,
Коментари Харесай

Бойко Борисов смълча Ловеч, сравни Рашков с изрода, дето е хвърлял хора на прасетата в „Слънчев бряг“

„ Нищо не се е трансформирало от времето на *Мирчо Спасов, тъй като пристигна Бойко Рашков, едно и също свърталище. Представяте ли си концентрационен лагер да го кръстиш „ Слънчев бряг “. Душата ти би трябвало да е мръсна, да хвъряш хора на прасетата да и ядат. Разчуствах се, тъй като като станах основен секретар, една тъга на майка ми, да види по какъв начин е умрял най-скъпия ѝ родственик. Чак тогава открих смъртния акт и там беше записано, че е умрял от „ аления вятър “. Това е всичко друго от нашия морал. Не единствено вие на тази дати когато Съюз на демократичните сили отива там, ще отидат и всички младежи, тъй като нашето младо потомство не знае тази мракобесна фигура Мирчо Спасов, Кацамунски, не знае такива имена. Това би трябвало да е паметта ни, тъй като методите и разбирането им да унижат са същите. Умрял от „ червен вятър “, починал на „ Слънчев бряг “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч. Повод за думите му е получения документ за признателност, за дарението направено от партия ГЕРБ да се направи филм и да се помни историята за концентрационния комунистически лагер „ Слънчев бряг “.
Лидерът на ГЕРБ регистрира виновността на медиите, че от заран до вечер посочваха Кирил Петков в електрически автомобил и рекламата за цех, само че в този момент не демонстрират празното поле. Не демонстрират и цялостния язовир. „ Тая реклама която блъска от заран до вечер, в това число и сутринта. Петков споделя, че Велкова за два си опонира. Не, това е конфиденциален отчет до Министерски съвет, само че когато излезе обществено ситуацията е друго. Тя не може да го произнесе обществено, тъй като ще носи наказателна отговорност. Тя го е изпратила до министерствата, с цел да знаят какво би трябвало да редуцират “, съобщи Борисов.
Той напомни, че когато е станал министър председател нито в София, Пловдив и други градове е имало спортни зали. А тази във Варна е висяла във въздуха, а изпод под колоните 9 метра вода. В Бургас от две години е подготвена най-голямата зала в България, само че не я пускат. Там трябваше да е международното по лека атлетика, само че не го вършат, тъй като ще се приказва, че ГЕРБ я направи. Когато пуснахме Арена Армеец в София незабавно федерациите бяха наградени с шампионати. Същото за църквите и манастирите, вчеа над 5 хиляди души ни посрещнаха в Пловдив “, акцентира още Борисов.
„ Снощи като се прибирах при Казичене мантинелата от злополуката с миграните стои смачкана, маркировка няма. Уважаемия министър Шишков като е взимал ядките не е ли видял, че няма маркировки и хората ще се избият. Отвратителен е пътя и всичко е заяждане. Асен Василев споделя, че живеем по-добре. Ако е по този начин, станете и си отидете, тогава ние каква работа имаме при вас “, съобщи пред цялостната зала Борисов и напомни, за надценката при горивата и природния газ по времето на Политическа партия и добави, че имат очевидец, че тъкмо по това време Асен Василев е бил в постройката на „ Лукойл “ с прецизен ден и час. „ Резултата от тези срещи се мери в милиарди за сметка на хората “.
„ Младене, силата е в армията. Има значение и водача и дали са и двама водачи, даже седем водачи, само че армията се състои от тези хора. Вчера в Пловдив си направих опит и накарах да излязат тези до 33 години и те бяха стотици. Имаме голяма войска от знаещи и можещи “, обърна се Борисов към хората.
* Мирчо Спасов Христов е политик от Българска комунистическа партия, от 1957 година е заместник-вътрешен министър. Мирчо Спасов провежда и управлява лагерите край Ловеч и Скравена, управлява контрабандни канали и виновен за източването на милиони левове от работа „ Културно завещание “ към Министерството на външните работи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР