Нисък и среден класILIFE покрива и двете категории с роботи,

...
Нисък и среден класILIFE покрива и двете категории с роботи,
Коментари Харесай

Предимства на новите модели прахосмукачки роботи

Нисък и междинен клас

ILIFE покрива и двете категории с роботи, чиито функционалности са изпитани и добре познати на потребителите. A10s работи с оптимално засмукване 2000Pa при точково разчистване и 1500Pa на макс. Моделът е графитено сив, работи с лазерна навигация и има три варианти на разчистване и четири режима. През приложението за телефон можете да избирате изсъхнало, мокро и хибридно разчистване. Ако не го настроите авансово, A10s ще почисти дома ви зигзагообразно. Останалите три режима са: по продължение на стените, точково и турбо вакуумиране.
-->
Подобен модел е A11, като разликата е, че мощността на засмукване е два пъти по-силна – 4000Pa. Уникалното при този модел са двата вътрешни контейнера – единият е единствено за изсъхнало разчистване и е с съдържимост 450 мл., до момента в който вторият е хибриден и се употребява по едно и също време за вакуумиране и миене. При ниско натоварване почиства в продължение на 150 мин., което е задоволително за надълбоко разчистване на две дребни пространства или на едно ободряване на целия ви апартамент.

V3s MAX изненадва със своя кондензиран лилав цвят и банален дизайн – вместо една съществена четка, той има две странични, които стигат до всички вероятни ъгли, без значение в каква посока се движи роботът. Четките работят в композиция с вакуум, чиято мощ стига 2000Pa. Праха и мръсотията се събират в 600-милилитров резервоар и минават през тристепенна дестилация. Но това не е всичко. V3s MAX е първият модел, който предлага еднолитрова торбичка за прахуляк, която можете да поставите на мястото на контейнера. Водният контейнер е инсталиран от външната страна и е с съдържимост 200 мл.

T10s също е хибриден робот, които обаче разполага със смарт станция за изпразване на контейнера за прахуляк. Само за 20 секунди насъбраната нечистотия се трансферира в хартиена торбичка, намираща се вътре в базата. Нейният размер е 2,5 литра и устоя до 60 дни при приблизително замърсяване. T10s е хибриден, с 360-градусово картографиране и сканиране, помни до 5 карти и работи до 150 мин.

Висок клас

Dreame L10 Prime е най-елегантният в тази категория. Работи с мощ 4000Pa и има усукана гумена четка. Засича килимите, с помощта на специфичен Ultrasonic детектор, след което ускорява вакуумирането и повдига моповете си на 7 мм височина. Самите мопове са два, ротационни, за по-дълбоко разчистване, изключително в случай че имате домашни любимци или дребни деца. Когато се върне в базата, моповете се измиват и изтъргват от натрупалата се нечистотия, след което се подсушават и L10 Prime е подготвен за идващия работен цикъл.

Подобни ротационни мопове има Q Revo – най-новото предложение на Roborock робот от висок клас на налична цена. Моповете се въртят със скорост 200 оборота в минута. Мият се на бликам и се подсушават с парещ въздух. Силата на вакуума е извънредно висока за робот – 5500Pa. С такава мощ ще почиствате без изпитание всевъзможни настилки, без значение от плътността и дебелината на нишките. Освен че почиства моповете, смарт станцията изпразва контейнера за прахуляк и добавя резервоара на робота с вода.

S7 Max Ultra стои в топ листата на роботите от висок клас. Той може всичко, което и Q Revo, като в допълнение на неговите функционалности станцията за зареждане се самопочиства, което отстрани опцията от разпространяване на неприятни миризми. RGB камерата ви разрешава да виждате това, което вижда робота, и да го управлявате от разстояние. S7 Max Ultra вакуумира с мощ 5100Pa. Мопът е трептящ – за нискочестотно заличаване на засъхнали петна. Възползвайте се от функционалностите за 30% по-бързо зареждане или зареждане на нощна цена.

Ако към момента се чудите дали да си купите прахосмукачка робот или мислите да замените остарялата, разгледайте най-новите модели на уеб страницата на Mobisector. В каталога на магазина ще откриете роботи за всеки джоб – хибридни и многофункционални, с или без смарт станция, с друга мощ на вакуумиране и способ на миене. Всички модели може да разгледате тук:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР