Никоя ваксина в света, за което и да е заболяване

...
Никоя ваксина в света, за което и да е заболяване
Коментари Харесай

Ваксинацията не е да избираш в бакалия

Никоя ваксина в света, за което и да е заболяване на подсигурява на 100% предотвратяване. Това съобщи ръководителят на БЛС Иван Маджаров в утринния блок на Българска национална телевизия. Всички сигнали водят до терзание в хората, тъй като живеем в напрежение от информацията.

" Много по-опасно е да се разболееш, в сравнение с да се притесняваш от странични резултати, които са дребни при имунизацията ", посочи той.

Д-р Маджаров никога не е обещавал на пациентите си, че ще могат да вършат избор на ваксини, а и не мисли, че имунизацията е развой, при който може да се опише като бакалия, в която са подредени няколко шишета.

Към сегашния миг няма опция да избираме, а аз си мисля, че и за в бъдеще обществото няма да има опция да избира, тъй като ще има разнообразни доставки в друго време, разяснява шефът на БЛС.

Той означи, че непрестанно се набират спомагателни данни за имунизациите. Ние се основаваме на това, което знаем за имунизацията преди години и от годините, за които сме употребявали другите ваксини, изясни доктор Маджаров.

 По думите му при една добра организация и логистика може да се ползва и РНК ваксина в кабинетите на персоналните лекари.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР