Никой няма право да се намесва във вътрешната политика на

...
Никой няма право да се намесва във вътрешната политика на
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: Кой е Кирил Петков, за да поставя условия на ДПС?

Никой няма право да се намесва във вътрешната политика на България. Остана чувството, че решението за изгонването на съветските дипломати не се знае от кого е взето. Това съобщи евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк пред Българска национална телевизия.

Според него ПП основават напрежение с политическо говорене. Имам чувството, че живеем в два описа - за битката на положителното против неприятното и разказът за Европа, сподели евродепутатът.

Кой е Кирил Петков, с цел да слага условия на Движение за права и свободи? Движение за права и свободи споделя ли на " Продължаваме промяната " на кой ред и до кого да сяда, запита Кючюк.

Движение за права и свободи остава твърдо в съпротива и с кандидат за министър председател Асен Василев. Рейтингът на премиера се сгромоляса 4 пъти спрямо преди 6 месеца. Кирил Петков се сгромоляса както се сгромоляса Бойко Борисов след 12 години ръководство, уточни Кючюк.

Движение за права и свободи не са затворени като партия и метод на мислене, само че би трябвало да се води разговор, а не война с съперника си. Когато пристигна някои на власт, можем да вършим три път избори, само че когато някой се е провалил и сгромолясал, не можем да вършим избори, по този начин ли?, запита Кючюк.

Сега, когато има избран забележим неуспех и би трябвало да слезе държавното управление от ръководството, не би трябвало да има избори. Нека суверенът да реши, настоя евродепутатът от Движение за права и свободи.

По думите му всяка една интервенция във вътрешните работи на една страна, би трябвало да бъде санкционирана - в границите на закона и в границите на естественото. Така би трябвало да се работи, когато има нарушаване на националния суверенитет на България, само че да не се вкарва реториката в предизборна акция.

Надявам се и тази предизборна акция да не се води на плоскостта на говоренето, а за едно политическо съдействие, настоя Кючюк.

Движение за права и свободи са подготвени да платят цената за това да бъдат на страната на правото и на високите демократични стандарти. Големият проблем е по какъв начин да създадем по този начин, че организациите, които са и наши, да работят и за интернационалния ред, и за българските жители.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР