Никой не спазва мерките. Контролът ще свърши по-голяма работа, отколкото

...
Никой не спазва мерките. Контролът ще свърши по-голяма работа, отколкото
Коментари Харесай

Д-р Мирослав Ненков се възмути от начина, по който правителството се отнася с лекарите

Никой не съблюдава ограниченията. Контролът ще свърши по-голяма работа, в сравнение с въвеждането на по-строги ограничения. Това съобщи някогашният министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков.

„ Мерките, които ръководещите са приели би трябвало да се съблюдават. Това е закон. Всеки би трябвало да си носи следствията за неспазване на закона. Управлението на тази рецесия в целия свят среща страхливи и слаби ръководители и липса на почтеност. Не са почтени с популацията хората, които ръководят и това е резултатът. Никой не споделя, че това е болест, от която се умира, всеки носи самичък следствията “, акцентира доктор Ненков.
 Спешни медици на митинг: Орязват ни възнагражденията за работа в риск Спешни медици на митинг: Орязват ни възнагражденията за работа в риск
Медици от Центъра за незабавна здравна помощ (ЦСМП) – София излязоха на митинг в центъра на столицата, съобщи кореспондент на БГНЕС...

Бившият здравен министър не скри възмущението си от метода, по който ръководещите се отнасят с лекарите.

„ Как лекарите да работят без пари? Всеки, който работи повече, би трябвало да получава повече. Кажете им, че нямате пари “, обърна се той към сътрудниците си. По думите на Ненков има лечебни заведения, в които са били давани на лекарите единствено част от 1000-та лв. бонус за битката на първа линия.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР