Никой не може да предвиди бъдещето. Е, може би с

...
Никой не може да предвиди бъдещето. Е, може би с
Коментари Харесай

Какво ни чака през 2023? Пророчествата на Ванга

Никой не може да планува бъдещето. Е, може би като се изключи няколко персони като Баба Ванга, написа Irish Mirror. Българската мистичка е планувала доста пагубни и трансформирали света събития през живота си, доста от които са се сбъднали. Тъй като новата 2023 година е единствено след няколко месеца, дано да разгледаме пророчествата, забелязани от Баба Ванга.

Земята ще се отклони от орбитата си
-->
Само мисълта, че земята се е отклонила от пътя си, звучи ужасно, само че това е едно от предсказанията на баба Ванга. Нашата планета е в комплицирано състояние в нашата слънчева система и даже малко разстройване в тази конструкция би предизвикало опустошителни резултати върху земята. Подробностите на това знамение обаче не бяха разкрити. Въпреки това не трябва да одобряваме това леко, като се има поради, че над 85% от предсказанията на Баба Ванга са правилни, съгласно Irish Mirror, представен от " Блиц ".

Ядрен гърмеж

Само мисълта за прекарване на нуклеарна детонация е задоволителна, с цел да ни побият тръпки, само че се оказва, че това в действителност може да се сбъдне. Опустошителният резултат от случая в Чернобил в Украйна беше отблъскващ и мисълта, че нещо сходно може да се случи още веднъж, е напряко плашеща. Необходима е единствено една дребна неточност от заводски служащ или даже случай, който може да отнеме живота на доста хора. Чернобил до ден сегашен не се е възстановил от пагубната детонация и се счита за едно от най-радиоактивно нечистите места в света.

Биооръжия

Организацията на обединените народи строго забрани всевъзможни опити с биооръжия по доста добра причина. Биооръжията употребяват вируси, които, когато бъдат пуснати, ще лишават живота на милиони. Това, което ги прави още по-опасни е, че може да им отнеме години, с цел да овладеят вредите, което би предизвикало опустошително опустошение. Баба Ванга предсказа, че една „ огромна страна “ ще извърши опити с биооръжия върху хора.

Лабораторни раждания

Дори и технологията да се развива всеки ден, към момента е шокиращо, че хората могат да основат живот в лаборатория. Ванга твърдяла, че до идната година естествените раждания ще бъдат неразрешени и всички бебета ще се основават в лаборатории. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР