Никой не е подготвен за живота, който водим в момента.

...
Никой не е подготвен за живота, който водим в момента.
Коментари Харесай

Професионални коктейли вкъщи? Вижте откъде поръчваме!

Никой не е квалифициран за живота, който водим сега. Опитваме се дружно да достигнем до най-правилната формула, с цел да оцелеем като общество, а и като съхранени душевен човеци. Опитваме да оказваме помощ доколкото можем и на останалите, изключително на тези, които са изгубили приходите си около пандемията и наложените ограничения. 

Научихме се да обръщаме повече внимание на българските създатели, да вземем за пример. Знаем, че можем да пазарим непосредствено от български създатели посредством Mish Mash Fest, даже отвън рамките на фестивала, онлайн.

Всичко към този момент е онлайн. И ето я изненадата - можем отдалечено да подкрепим и обичаните си питейни заведения! При това, нека бъдем почтени, има ли по-приятен метод да подкрепиш потърпевш бизнес, от това да пиеш в домашна конюнктура професионално направено Блъди Мери?

Ето питейните заведения, които не се отхвърлиха от клиентите си след затварянето на заведенията, а измислиха метод по какъв начин елегантно да влязат в домовете им. Така всички печелим, а съботната вечер у дома придобива други измерения. За най-нетърпеливите да се приближат още веднъж до барманското изкуство, предлагаме и вид за " наем " на барман за у дома.

Public Bar

Навярно имате положителни мемоари от бар Public, само че даже да не е бил измежду местата, които посещавате, в този момент е времето да оцените професионализма им. Бутилираните PUBLIC коктейли за вкъщи съдържат 180 ml от любимите ви миксове, за който използват освен класни бармански умения, само че и най-качествени съставки. Като супер премиум скоча Monkey Shoulder, който поставят в своите версии на Whiskey Sour и Old Fashioned. 

Предлагат и специфични кутии с няколко типа коктейли, измежду които Bloody Mary и любопитния Gin Basil Smash.

Или както споделят самите бармани: " Не е нужно да търсите рецепта, да поръчвате съставки и да постигате резултата " става ". Готовите ни бутилирани коктейли са тъкмо такива, каквито очаквате да бъдат. "



Имаме още оферти...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР