Никой не беше подготвен за такава мигрантска криза. Поради тази

...
Никой не беше подготвен за такава мигрантска криза. Поради тази
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Никой не беше подготвен за такава мигрантска криза

Никой не беше квалифициран за такава мигрантска рецесия. Поради тази причина се назовава рецесия, тъй като мъчно някой ще се оправи с цялостното й преодоляване. Просто никой не е бил съответно квалифициран за нея – това е и нашето опрощение за последните ни години ръководство. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов от трибуната на Народното събрание по време на днешния парламентарен надзор.

,,Въпреки това има един неоспорим факт и той е, че България е единствената страна, в която съвсем няма никакъв мигрантски напън. Между 10 и 12 % от мигрантските центровете са заети'', сподели още министър председателят, след което заяви, че италианският му сътрудник е желал България да одобри още мигранти, само че Борисов изрично е отказал.

,,Съгласни сме да не подписваме каквито и да е двустранни решения, в случай че през днешния ден Народното събрание изиска това'', уточни Борисов.

,,По отношение на Дъблинското съглашение не бих имал нищо срещу, в случай че бъде направено тъй че държавното управление да не може да подписва или да се договаря без да има мандат на парламента'', съобщи министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР