Николета Маданска отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг.

...
Николета Маданска отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг.
Коментари Харесай

Бившата на Венелин Петков не иска да чува за него, ограничи му достъпа до децата им

Николета Маданска отпразнува рождения си ден в стеснен фамилен кръг. Спортната водеща чукна 39 лазарника при започване на юли. От предходната година тя е разграничена с бащата на синовете си – Венелин Петков, и сега няма различен мъж до себе си. „ Слънце, вода, най-любимите момчета на света! Друго не ми би трябвало! ”, написа русокоската и пусна фотография в обществената мрежа с децата си.
  Откакто се раздели с Венелин, Николета живее със синовете си Йоан и Михаил в село Лозен. Тя напусна жилището на Петков в Бистрица и се нанесе в къщата на родителите си. Журналистката споделила пред свои близки, че в този момент се чувствала доста по-спокойна и уверена. Майка й пособия за децата, а и фамилният парцел бил задоволително огромен, с цел да побере всички.
От известно време Маданска не желала дори да чува за Петков и неприятния му темперамент. Налагало се да поддържат връзка поради наследниците си, само че водещата гледала да лимитира контактите си с някогашния.
Навръх рождения си ден Николета се появи с хлапетата в надуваем басейн в двора си. Бившият началник на Би Ти Ви новините пък разгласява фотография във фейсбук от морето. Той е разпален сърфист и обича да пори вълните. През студените месеци избира ските. Даже доближаването му с Николета преди години се случило по време на отмора в зимния курорт Банско. Уви, любовната им идилия не продължи дълго.
След като бе отхвърлен от директорския пост в малкия екран, Венелин стартира работа като преподавател в частно школо. Той преподава „ Глобални вероятности ” напълно на британски език. Възпитаниците му са деца от първи до пети клас. Дейността му е лека и приятна, само че заплатата му не е чак толкоз висока като в Би Ти Ви, издават осведомени. Наложило се внезапно да свие бюджета си – това била и главната причина за раздялата му с Николета. Другата била обвързвана със сприхавия му манталитет.
Спортната журналистка сега не работи, тъй като е в майчинство. Тя още не е решила дали да се върне към медийните си изяви. Напоследък чаровната русокоска от ден на ден се увлича по готвенето и мечтае някой ден да го трансформира от занимание в специалност. Водещата от много време желае да отвори сладкарница, където да предлага домашни торти. Сладките изкушения са мощната й страна, даже персонално подготвя такива за празниците на синовете си.
„ Много обичам да върша сладкиши. Това е мое занимание от години, а фантазията ми преди малкия екран беше да имам лична сладкарница. Може и в бъдеще да се реализира, кой знае… Тортите за месечинките на децата подготвям с необикновен сантимент. Старая се всякога да са различни  – чийзкейк с бял шоколад и малини, морковена с ананас, чийзкейк с лайм, брауни с горски плодове, кейк с тахан и банани, медена с праскови и маскарпоне. Голяма част от рецептите са от обичаната ми книга ”, разказала е Николета. След раздялата с Венелин тя наблегнала на готвенето, с цел да разпуска напрежението, и по този начин още повече усъвършенствала кулинарните си умения.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР