Николета Лозанова разкри, че избира облеклото си според настроението си,

...
Николета Лозанова разкри, че избира облеклото си според настроението си,
Коментари Харесай

НиЛо избира тоалетите според настроението си

Николета Лозанова разкри, че избира облеклото си съгласно настроението си, написа Монитор. Преди ден тя пусна в Инстаграм своя фотография с кукленска къса розова рокля и сламена шапка.

Под фотоса написа:

„ Знаете ли...избирам тоалетите си съгласно душевното ми положение, а в този момент то е розово, влюбено, сладко и волно, тъкмо като роклята ми – украшение. “

От много време насам старлетката е във влюбено въодушевление и това персонални освен по облеклата ѝ, а и по непрекъснатите заигравки с почитателите ѝ, които сама прави в обществените мрежи, с това дали се е омъжила или не за вратаря Николай Михайлов.

От друга страна, в случай че настроението ѝ дефинира облеклото, и с бърз взор към галерията от снимки в персоналните ѝ профили, може да заключим, че най-често НиЛо е в палаво въодушевление. Особено в последните дни, когато в Инстаграма ѝ валят фотоси по изрязани или изцяло изчезнали бански, а плеймейтката е грижливо поливана от доброжелатели със скъпарска минерална вода по женствените извивки на завършека на гърба ѝ.

И не, това не е рекламна фотосесия за персоналната линия бански костюми на Лозанова, а очевидно персоналното ѝ въодушевление.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР