Николай Манолов, когото всички познават като първата голяма поп звезда

...
Николай Манолов, когото всички познават като първата голяма поп звезда
Коментари Харесай

Звезда от Music Idol качи приятелката си на рилските езера и падна в краката й

Николай Манолов, който всички познават като първата огромна поп звезда от Горна Оряховица, се сгоди преди дни на рилските езера. Младият мъж безусловно паднал в краката на обичаната си Десислава и й изискал ръката след най-дългия преход в живота си – изкачването на Седемте рилски езера. В обществените мрежи Манолов споделя, че за първи път изминава подобен дълъг път, по тази причина, като стигнали дружно с компанията, си споделил „ Сега или в никакъв случай “ и незабавно предложил на Деси, написа borbabg.com.



С нея надареният юноша е дружно от три месеца, само че усетил, че това е дамата на живота му още от 20-тия ден на връзката им. Все отново изчакал малко, с цел да не я стресне, а и желал да й направи предложение на особено място.

В момента Ники учи магистратура по специалността „ Дипломация и интернационалните връзки “ в Нов български университет, като не е спирал с музикалните си изяви. Десислава му е колежка от университета. Срещнали са на първи юни и евентуално на същата дата идната година ще бъде сватбата им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР