Николай Малинов, лидер на българското Национално движение Русофили, обвинен в

...
Николай Малинов, лидер на българското Национално движение Русофили, обвинен в
Коментари Харесай

Aнтифашистки фронт срещу сатанизма: Николай Малинов оглави русофилския интернационал

Николай Малинов, водач на българското Национално придвижване " Русофили ", упрекнат в шпионаж в интерес на Русия, глобен от Съединени американски щати за корупция и претендент за народен представител, откри в Москва организационен Конгрес на Международното придвижване на русофилите.

Само 15-ина минути след началото на форума Малинов, представян като основател на самата концепция за такава организация, единомислещо беше определен за неин ръководител.

Той благодари, заяви, че стартира създаване на национални структури по другите страни и инспекции какви са фрагментите, могат ли да работят и да се съберат милион подписа за анулация на европейските наказания против Русия.
Засега не е ясно от кое място ще управлява русофилския интернационал Малинов - от България или от Москва. Специална приветствена депеша имаше от Владимир Путин, слово произнесоха външният министър Сергей Лавров, Константин Косачьов (зам-председател на Съвета на федерацията), който изчете одобрение от председателката на съветския Сенат Валентина Матвиенко. В откриващото си изявление Малинов показа, че съгласно него светът към този момент блестящо се е разделил на две - " на злото и положителното, на черните сили и на белите сили " и, естествено да си русофил значи да си с положителното, да си за обичайни полезности, мощна страна и многополюсен свят. Срещу русофилите била " демократичната тирания ", искаща несуверенни страни, сатанистки свят, " джендърски свят ", който желае да унищожи човечеството.
По думите му в Москва участвали 87 души от 42 страни от които 12 от " славянски страни ", а придвижването щяло да съставлява обособен фронт за битка с фашизма, т.е. е антифашистко.

В речта си Лавров показа, че " полезността на русофилството е в това, че ние не призоваваме никого на " свещена война " против Запада, против кръстоносците, против който и да било. Тази война ни се натрапва ".

Впечатление направи изявлението на американския екшън артист от предишното Стивън Сегал, който сподели:

" Аз съм 100% русофил и милион % руснак ".

По думите му татко му е руснак, който освен познавал своите корени и надълбоко се интересувал от съветската просвета и литература, предавайки тази обич на околните си. Бях възпитаван в атмосферата на съветските обичаи и полезности, цялото семейство четеше великите съветски класици.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР