“Влизаме в тази предизборна битка с желание и визия за

...
“Влизаме в тази предизборна битка с желание и визия за
Коментари Харесай

Петър Петров от Възраждане: Основната ми цел е спасяването на моя регион

“Влизаме в тази предизборна борба с готовност и визия за победа както постоянно, а мой главен приоритет като лидер на листата и в идващия Парламент ще бъде спасяването на монтанския район от обезлюдяване и икономическо и обществено погиване. Ако продължава порочното феодализиране на общините в района по досегашния модел на ГЕРБ и Движение за права и свободи и подозренията за навсякъде пазаруване на гласове от тези партии, монтанският район ще се трансформира в един прелестен и изящен край, който обаче е изцяло обезлюден ”, съобщи на среща с жители, претендентът за депутат Петър Петров. 

Той съобщи безапелационното желание на “Възраждане ” да продължи неотменния си напредък и да се трансформира във втора политическа мощ на идните избори на 9 юни. 

“Ние от дълго време се превърнахме в незаобиколим фактор в българската политика, скоро ще бъдем подобен и на европейската сцена. Нашата мощ се крие в чистотата на нашите планове, мощната ни борбеност и обич към Отечеството. Тук е моят роден край, който аз обичам и задачата ни дружно с останалите претенденти в листата на “Възраждане ”, дружно с нашите общински съветници по места и нашите членове е да го измъкнем от мъртвата хватка на локалните феодали, които задушават бизнеса, икономическото развиване и притискат жителите. Целта на “Възраждане ” е монтанският район да бъде развъртян и проспериращ, цялостен с млади фамилии, отглеждащи децата си тук, а не емигриращи в посока столицата или чужбина. Ние имаме ясна визия по какъв начин да се случи това, нужно е единствено и жителите да повярват в себе си, да повярват в България, да повярват, че бъдещето е в техните ръце и да излязат всеобщо да гласоподават и на двата типа избори на 9-ти юни ”, разяснява още заместник-председателят на “Възраждане ”, Петър Петров. 

Според него от основополагащо значение е високата изборна интензивност, тъй като посредством нея се обезврежда в забележителна степен купеният и корпоративен избор - циничен модел, натрапен от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Петров даде образец, че с висока изборна интензивност на извършените локални избори, “Възраждане ” към този момент има определени общински съветници в много общини – в Монтана, Лом, Берковица, Чипровци.   

“Време е да си кажем, че по този начин повече не може. На 9 юни, жителите ще имат златен късмет да гласоподават за хора, които имат мъжеството, куража и упоритостта да се преборят със статуквото. Искам да им кажа да не опасяват, а да излязат и да гласоподават и за народен парламент и за членове на европейския парламент, с високо вдигната глава ”, съобщи още Петров.

Възраждане е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР