Николаос Цитиридис се сбогува с публиката си на 1 декември,

...
Николаос Цитиридис се сбогува с публиката си на 1 декември,
Коментари Харесай

Цитиридис се отказа от 100 000 лв. от заплатата си, bTV го връща на ефир с ново шоу

Николаос Цитиридис се сбогува с публиката си на 1 декември, само че се чака напълно скоро да се усмихне още веднъж в ефира на Би Ти Ви. Телевизията пуска ново шоу от януари и се приказва, че гръкът щял да е един от двамата му водещи. Другият май ще е Иво Аръков.
Новото предаване ще се споделя „ Кой да знае? ” и ще върви в делничните дни, в праймтайма – най-гледаното време, настояват от Би Ти Ви. Това обаче е прекомерно разтегливо разбиране. Преди години в праймтайма влизаше часовият пояс от осем до 10 вечерта, само че в последно време малките екрани започнаха да го уголемяват и за праймтайм към този момент се брои времето от шест до единайсет вечерта. Продукцията ще е от вида куиз шоу – игра с въпроси. Веднага откакто Би Ти Ви популяризира информацията за новия си план, се зашушука, че може да смъкват „ Стани богат ” и да го пуснат на неговото място. В малкия екран обаче са безапелационни, че това няма да стане. И двете излъчвания оставали в ефира й. Това значи, че „ Кой да знае? ” най-вероятно ще откри място незабавно след новините – където до неотдавна вървеше турският сериал. Още при започване на новия тв сезон шефът на малкия екран Ралф Бартолайт даде обещание повече да не пуска турско след новините. И измести сериалите от 22 часа.
Какво ще съставлява новото шоу?  То е замислено е като комедийно-познавателен формат, в който заниманието ще се смесва със съобщаване на любопитни обстоятелства. Ще се състезават два тима – единствено от звезди. Те ще печелят съответните суми за всеки въпрос, на който отговорят вярно. На финала обаче всички пари ще остават за публиката. Отборите ще имат капитани – двама комедианти. Говори се, че единият от тях най-вероятно ще бъде Николаос Цитиридис. Телевизията спря неговото вечерно шоу, само че надали ще се откаже от него като едно от своите лица. Той има задоволително почитатели самичък по себе си и в него е вложено толкоз доста под формата на реклама, че е едва евентуално да не му намерят друго място след свалянето на шоуто.
Освен това новото предаване се прави по лиценз на английската компания, която има и правата на „ България търси гений ”. Цитиридис беше в журито на последния сезон на „ Талантите ”. Според слуховете, англичаните тогава доста го харесали и сигурно не биха възразили да води новия план на Би Ти Ви. Източник на „ Уикенд ” твърди, че шоумена е с на половина орязана заплата. От 1 декември той към този момент получава към 8000 лена месечно, т.е. със 100 000 лв. по-малко на година.
Кой ще бъде вторият капитан на тим в новото предаване? Засега се спрягат разнообразни имена, само че най-вероятно наподобява това да е обичаният артист на Би Ти Ви Иво Аръков. В малкия екран от много време са му почитатели и го бутат във всеки формат, в който могат да му измислят работа. Опитаха се даже да го създадат водещ на предаването „ Преди обед ”, откакто стана ясно, че Сашо Кадиев напуща. Там нещата не се получиха, само че в „ Кой да знае? ” може и да се получат. Освен всичко останало, през пролетта се чака да тръгне третият сезон на сериала „ Съни бийч ”, в който Иво е основно настоящо лице в ролята на глуповатия морски избавител Младен. Това е най-симпатичното за публиката негово преобразяване и потвърждава гения му като комедиант. Същият този гений ще му е от изгода като водещ в новото шоу.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР