Никола Вапцаров, кандидат за народен представител от листата на „Изправи

...
Никола Вапцаров, кандидат за народен представител от листата на „Изправи
Коментари Харесай

Мая Манолова и екипът й опитват щурм на Арена Армеец

Никола Вапцаров, претендент за депутат от листата на „ Изправи се! Мутри вън! “ безусловно беше изхвърлен с полиция от зала „ Арена Армеец “, тъй като е изискал да види по какъв начин става приемането на протоколите и по-късно по какъв начин се вкарват в базата на „ Информационно обслужване “. Това заяви Мая Манолова на ексклузивен брифинг пред " Арена Армеец ", излъчен от Българска национална телевизия.

„ Имаме фотоси от наши покровители в зала „ Арена Армеесц “, че протоколи се дописват, пренаписват, поправят, което е жестоко нарушаване на Изборния кодекс. Този път няма да позволим да откраднат резултатите на българските жители, както това се случи на локалните избори “, съобщи Манолова.

„ Ще влезем вътре и ще предаваме онлайн от вътре по какъв начин се одобряват протоколите от Секционните комисии. Информацията ни е, че още веднъж се готви отвличане на вота “, закани се Манолова.

От РИК осведомиха Мая Манолова, че не може да бъде позволена до залата, тъй като вътре се позволяват единствено наблюдаващи, покровители и членове на секционни комисии. Тя и екипът ѝ обаче не престават да упорстват да бъдат позволени до залата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР