Никол Кидман не разрешава на дъщерите си да имат социални

...
Никол Кидман не разрешава на дъщерите си да имат социални
Коментари Харесай

Никол Кидман забрани Инстаграм на дъщерите си

Никол Кидман не позволява на дъщерите си да имат обществени мрежи. 53-годишната актриса отглежда дружно със брачна половинка си Кийт Ърбан две деца - 12-годишната Сънди и 9-годишната Фейт. Момичетата към този момент се молят на звездната си майка да им разреши да си създадат профили в Инстаграм. Никол обаче е изрично срещу.

" Не съм доста осведомена с технологиите. Много ми е мъчно да проследявам всички новости в мрежата. Да, моята 12-годишна щерка е нетърпелива да влезе в този виртуален свят, има някакво неустоимо увлечение към него. Но няма да оставя децата ми да седят в Инстаграм. Искам да спася моите девойки от неприятни мнения и да запазя самочувствието им. Мисля, че доста родители биха се съгласили с мен ", споделя Кидман.
свързани новини10246на 21.09.2021
Самата тя също се пробва да не обръща внимание на слуховете по нейн адрес. Актрисата не чете пресата, тъй че се усеща в естетика със себе си и света.

Кидман има и две деца, които осинови по време на брака си с Том Круз - 27-годишната Бела и 25-годишният Конър, припомня " Флагман ". Сега актрисата не поддържа връзка с някогашния си брачен партньор и с по-големите си деца поради тяхната пристрастеност към сциентологията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР