Ники Илиев гостува в седмичната рубрика на Зейнеб Маджурова, за

...
Ники Илиев гостува в седмичната рубрика на Зейнеб Маджурова, за
Коментари Харесай

Ники Илиев: Няма да празнувам 14 февруари любовно, а с премиера


Ники Илиев гостува в седмичната графа на Зейнеб Маджурова, с цел да опише повече за най-новия си филм " Завръщане 2 " и любопитната история с билбордите с негови мисли.

" Няма да чествам 14 февруари по обичайния метод - любовно или напивайки се. На тази дата е премиерата на " Завръщане 2 " в Пловдив " - споделя артистът.

Датата на премиерата била тъкмо избрана още до момента в който с Башар Рахал търсели сътрудници за снимането му.

Издава, че този филм е по-любовен от първия: " Любовта е по-сериозно наранена, по тази причина и 14 февруари е съвършената дата! "

Наскоро в София се появиха няколко билборда с цитати на режисьора - " Никой нищо не ти дължи " и " Вината е единствено твоя ". Вдъхновението му пристигнало от подкаст на Тим Ферис, който го предиздвикал да намерения какви свои мисли би поставил на видни места, в случай че има тази опция.



Когато гостува в подкаста на изпълнителя Тото, Ники Илиев му споделил концепцията си. Самият той бил доста сюрпризиран, когато видял билбордите на основни места в столицата. През смях споделя, че телефонът му " се е взривил ", откакто разгласява фотоси в Инстаграма си.

Появилите се мемета с неговите фотоси приема с възприятие за автоирония.

Философията на артиста е да обича компликациите, тъй като " не се знае дали те няма да доведат до нещо по-добро ". Цитатите са обвързани и с работата на режисьора по кино лентата " Завръщане 2 ", когато се среща с редица усложнения и осъзнава, че би трябвало да взема решения, а не да продължава проблемите.



" Беше огромна лудница, тъй като във кино лентата се споделя по какъв начин се снима филм " - споделя той за фотосите на " Завръщане 2 ".

Издава, че е имало доста импровизации, компликации да събере на едно място всички заети артисти, както и доста смях.

Премиери на кино лентата ще има и в чужбина - Виена, Лондон и други
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР