Ники и Ира се ожениха след университета, когато и двамата

...
Ники и Ира се ожениха след университета, когато и двамата
Коментари Харесай

Приятел разбра, че жена му е родила от собствения му баща…

Ники и Ира се ожениха след университета, когато и двамата бяха на 23 години. Те се обичаха доста и живяха в благополучен брак повече от 6 години.

Преди 2 години Ира роди близначки. Беше й доста мъчно да отглежда сама децата, до момента в който мъжът й беше на работа, по тази причина родителите на брачна половинка й се реалокираха при тях.

Мина време, дребните растяха и от ден на ден заприличваха на щастливия си татко. Всичко беше наред, до момента в който един ден Ники не се почувства зле на работа и се прибра по-рано вкъщи.

Той в действителност желал да си почине, по тази причина отишъл напряко в спалнята, където намерил татко си в леглото с жена си. Не вдигнал скандал, а просто излязъл от жилището, без да вземе телефона си със себе си. Няколко часа по-късно Ники се върнал вкъщи.

Жена му почнала да го убеждава да резервира всичко в загадка, тъй като децата не били отговорни за нищо, а болното сърце на майка му нямало да издържи. Ира сподели, че е било един път, като че ли се е случило някакво ненадейно замъгляване на съзнанието й.

Мекият Ники отстъпил, само че решил да направи ДНК тест.

Той скрито събра косми от възглавницата на татко му, а няколко дни по-късно извел дъщерите си, сякаш на разходка, до момента в който самият той отишъл в болничното заведение.

Там създали анализите.

Месец по-късно идва писмо, което удостоверява опасенията му. Близначките са от татко му с възможност 99,993%.

Този път незабавно отишъл при майка си и й разказал всичко. Първоначално тя се разплакала и не можела да повярва, само че след това решила, че би трябвало да се изнесе.

Тя се върна в жилището си, Ники взе девойките и за първи път нае двустайна квартира.

Ира остана с татко му.

Наскоро Ники разбра, че татко му към този момент й изневерява.

Скоро Ники, за благополучие, срещна друго момиче, което одобри дъщерите му като свои.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР