Никълъс Кейдж заяви, че не се смята за актьор. Вместо

...
Никълъс Кейдж заяви, че не се смята за актьор. Вместо
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж шокира: Не съм актьор

Никълъс Кейдж съобщи, че не се счита за артист. Вместо това 57-годишният притежател на " Оскар " избира да го назовават с термина " теспиан ", с цел да опише по-добре какъв брой надълбоко е зает със своя поминък.

Звездата от кино лентата " Прасе " показа пред " Variety ", че не харесва думата артист, тъй като я свързва с неистина, предава " Дир "  . " За мен това постоянно е означавало: " О, той е страховит артист, затова е страховит измамник. Така че с риск да прозвучи претенциозно, одобрявам думата " теспиан ", тъй като значи, че влизаш в сърцето си, или влизаш във въображението си, или в спомените си, или в фантазиите си, и си взел оттова нещо, което носиш назад, с цел да общуваш с публиката ".

Кейдж демонстрира точно доста сърце в играта си в последния си филм, " Прасе ", правят оценка критиците. Лентата излезе през юли.

Теспиан e дума, която се употребява за артист и актриса. Свързана е с Теспис, поетът, който за първи път излиза на сцената в Древна Гърция и се смята за първият артист. Той прибавя реплики към песните на хора.

Във кино лентата Кейдж, който е племенник на Франсис Форд Копола, е някогашния готвач от международна класа Робин Фелд, който се отдръпва от обществото и живее в колиба в гората край Портланд, Орегон, откакто е претърпял персонална покруса години по-рано. Той се прехранва като доставя скъпи трюфели на локални заведения за хранене, с които се снабдява с помощта на прасето си. Филмът получи впечатляващите 97 % рейтинг от критиците, интервюирани от Rotten Tomatoes, а Кейдж се радва на всеобща хвалба.

Кейдж назова режисьора на " Прасе " Майкъл Сарноски " Архангел Михаил ", тъй като той дал на кариерата му по този начин нужния нов подтик.

" След няколко неуспеха знаех, че съм бил маргинализиран във филмовата промишленост и система и нямаше да бъда поканен за огромна роля. Винаги съм знаел, че ще е нужен млад режисьор, който ще си спомни някои филми, които съм правил, и ще знае, че може да съм подобаващ за неговия сюжет и ще ме преоткрие ", показа звездата от " Да напуснеш Лаг Вегас ", " Диво сърце ", " Лице назаем ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР