Никаква връзка няма между електромагнитните полета и лъчения, и вирусите,

...
Никаква връзка няма между електромагнитните полета и лъчения, и вирусите,
Коментари Харесай

Наш учен разби конспирация за COVID-19

„ Никаква връзка няма сред електромагнитните полета и лъчения, и вирусите, още по-малко с коровавируса “, съобщи в изявление за БНР проф. Мишел Израел от Националния център по публично здраве и разбори, учител в Медицинския университет в Плевен в Катедра „ Хигиена “.

Проф. Израел е представител на България в Световната здравна организация в съветническия комитет по проблемите на нейонизиращите лъчения, електромагнитни полета, лазери и оптични лъчения.

" Безопасни за здравето на децата са мобилните термометри, с които всяка заран им се мери температурата на входа на учебното заведение. Това не е инфрачервена светлина, а просто алена лампа. По друго е действието на терморамките по КППТ - та, тъй като те излъчват, с цел да могат да засекат железни предмети, само че през тях си минава за секунди " - разясни още специалистът.

Ученият разяснява изявления в общественото пространство, че като причина за разпространяване на ковид може да бъде електроматнитното замърсяване, тази електромагнитната мъгла дружно с физико-химическото замърсяване на общестото, които са предпоставаящи фактори за развиване на вирусните болести, в това число и на COVID-19.

„ Нищо сходно! По-точно бактерии могат да бъдат убивани с елекромагнитни лъчения, на подобен принцип са бактерицидните лампи. Ултравиолетовото излъчване също се употребява за ликвидиране на вируси, в това число и като мярка за стерилизация против коронавнируса в лечебните заведения и университетите “, в това е безапелационен проф. Израел.

Специалистът предизвестява, че другите типове ултравиолетови лампи се употребяват, само че без да има наличие на хора, тъй като вредят на кожата и роговицата на очите.

„ Електормагнитните полета, от където и да се излъчват – радио, телевизия, мобилен оператор, станция, не може да има никаква връзка с микроорганизмите. При физико-химическото замърсяване, което е замърсяването на въздуха, може да се понижи имунната система на индивида, само че то не популяризира вирус ", посочи още проф. Мишел Израел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР