Никак не бяхме изненадани, че сред тенденциите този есенно-зимен отново

...
Никак не бяхме изненадани, че сред тенденциите този есенно-зимен отново
Коментари Харесай

10 тоалета, в които леопардовият принт наистина изглежда стилно

Никак не бяхме сюрпризирани, че измежду трендовете този есенно-зимен още веднъж се появиха анималистичните принтове и главно леопардовия в най-класическата му форма. Отношението ни към него постоянно е двуполюсно и в случай че от време на време ни идва прекалено много с чувството, че граничи с труфя, то различен път не съумяваме да устоим на неговото въздействие.

Всички почитатели на ще се съгласят, че от време на време няма нищо по-хубаво и стилно от леопардово палто, изключително в случай че обичате черни дънки и топове, върху които тази връхна дреха постоянно би се откроила. Все отново урокът идва от една безконечна фешън икона, нали?
               

Този анималистичен принт можете да пробвате и под формата на миди или мини пола в композиция с пуловер, даже и в случай че той е разноцветен. Леопардова риза пък би освежила всеки костюм в кафяво или черно, без да се натрапва доста. Но сигурно ние бихме се приютили и в някоя oversize жилетка, която да съвместим с дънки и груби боти или кецове.

Можете да употребявате леопардовия принт и единствено като аксесоар – шал, който може да се носи като аксесоар за коса или да е огромен и обемен, подобаващ за едноцветно палто, чанта или обувки, които да слагат грациозен акцент на тоалета, а за какво не и като украшение (сигурни сме, че на ще откриете забавни неща).
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР