Ник Кирьос отново се завърна по кортовете. Не бяхме виждали

...
Ник Кирьос отново се завърна по кортовете. Не бяхме виждали
Коментари Харесай

Ник Кирьос: Едва ли скоро ще спечеля титла от Големия Шлем

Ник Кирьос още веднъж се завърна по кортовете. Не бяхме виждали австралиеца от Australian Open насам, само че в този момент Ник реши да вземе присъединяване на "Уимбълдън " и досега всичко върви по проект за него.

26-годишният тенисист към този момент е част от третия кръг на шампионата, като досега записа две хубави победи. Въпреки положителните резултати и иден мач против младия канадец Феликс Оже-Алиасим, той е сигурен, че скоро няма да завоюва огромно отличие.

Австралиецът съобщи желанието си просто да се забавлява на корта без да си слага цели и да гони резултати непременно.

„ Никога няма да бъда като Джокович, Федерер и Надал. Тези трима огромни спортисти въодушевяват мнозина по целия свят, само че не всеки е кадърен да носи този товар. Доста е тежко във всеки мач да се изисква от теб успеха, а в случай че загубиш това се приема за голяма сензация. Убеден съм, че скоро няма да подвигна огромна купа, тъй като не съм си сложил такива цели. Аз желая да се развличам и любувам на тениса. Обичам да играя пред цялостни трибуни и да върша шоу. Не одобрявам нищо за даденост и към този момент се научих да не обръщам никакво внимание на рецензиите. Когато бях по-млад, медиите в Австралия непрекъснато ме подлагаха на критика, че би трябвало да съм по-добър и е наложително да реализира нещо значимо. Аз съм това, което съм, без значение дали на някой му харесва или не и нямам желание да се трансформирам “, сподели Кирьос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР