Ник Кирьос определено се чувствам комфортно върху тревните кортове и

...
Ник Кирьос определено се чувствам комфортно върху тревните кортове и
Коментари Харесай

Кирьос отвърна на удара: Циципас е мекушав; дори нямаше мъжеството да ме поздрави

Ник Кирьос несъмнено се усещам удобно върху тревните кортове и даже се самообяви за най-хубавия състезател в света върху зеленото покритие, а резултатите му до момента са впечатляващи. Вчера австралиецът реализира една от най-големите си победи на равнище Голям Шлем, отстранявайки Стефанос Циципас в третия кръг на Уимбълдън. Срещата беше микс от превъзходен тенис и скандални прояви на самия Ник, които по никакъв начин не се харесаха на международния номер пет. Гъркрът стигна до такава степен, че назова противника си " гамен " и показа по какъв начин вижда зла страна в него, която е способна да наранява хората. Кирьос пък не остана задължен на някогашния финалист от Ролан Гарос, споделяйки следното по време на своята конференция:

" Чувствам се чудесно. Нямам визия какъв му е казусът. Цирковете бяха напълно от негова страна. Усещам тялото си прелестно сега. Толкова съм мощен физически, че мога да изляза на корта още на следващия ден. Циципас просто се оправдава посредством мен. Определено той има съществени проблеми. Всъщност аз съм един от най-харесваните хора в съблекалнята и имам доста другари, до момента в който Стефанос изобщо не е харесван.

Нямам визия дали ще може да оправим нещата бързо между тях и не ме интересува. Когато съм вкъщи, то играя баскетбол с извънредно корави момчета. Състезателите на Уимбълдън въобще не са такива. Той е толкоз отстъпчив, че идва на конференцията, с цел да се оплаче по какъв начин съм упражнявал вербална експанзия против него. Как мога да направя сходно нещо, откакто само съм играл тенис. С него не сме от една порода. Аз обичам да се изправям против същински състезатели.

Ако е обиден от случилото се през днешния ден, то в това се крие слабостта му. Не е обикновено някакви дребни нещата да ти въздействат толкоз съществено. Това е мекушаво. Също по този начин в никакъв случай не съм получавал толкоз неприятно здрависване. Винаги съм признавал на съперника, че е бил по-добър от мен, когато изгубя и съм го гледал в очите. Днес Циципас нямаше мъжеството да го стори " - приключи Ник.

Rebuttal:
— Christopher Clarey
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР