Ние сме зодия Риби – ние сме фини натури, приемаме

...
Ние сме зодия Риби – ние сме фини натури, приемаме
Коментари Харесай

18 интересни факта за Рибите: зодията с уникален ум и фина душа

Ние сме зодия Риби – ние сме фини натури, одобряваме всичко доста покрай сърцето си и от време на време като дребни глупачета се замечтаваме за нещо и чакаме…

1. Рибите не изневеряват, само че флиртуват. Те не лъжат, само че от време на време не се доизказват. Те не са ревностни, просто са привикнали да са единствени и неповторими.

2. Кой сподели, че упоритостта на Рибите е минус? Те нормално се втурват в вярната посока.

3. Когато търпението на Рибите е изчерпано, тогава стартира цялостен безпорядък.. Рибите са си такива, не ги подвеждайте…

4. Рибите са надарени от природата с наивни, положителни очи. Но знайте, очите им в никакъв случай няма да блестят както преди, в случай че разбиете сърцето им…

5. Да, Рибите могат да чакат дълго. Да търпят дълго… И след това край и това е. Прегорели са. Писнало им е. И към този момент им е все тая… Затова, в случай че желаете да сте щастливи с човек от зодия Риби, не ги карайте да чакат прекомерно дълго.

6. Когато им е мъчно, Рибите незабавно се сещат, че в случай че се предадат няма да стане по-лесно. И в това е тайната на триумфа им.

7. Рибите са като котките. Обичат, когато ги галят, след това заобичват тези, които ги галят. Когато спрете да ги галите, те първо не помнят ръцете ви, а по-късно не помнят да обичат…

8. За разлика от други зодии, Рибите знаят по какъв начин да осъществен фантазиите си. И в случай че си слагат цел, несъмнено ще я реализиран!

9. Основният проблем на Рибите е, че са прекомерно директни, откровени и постоянно споделят истината. Мнозина не харесват това… Особено лъжливите и двулични хора.

10. „ Изведнъж “ е дума, която ги разказва отлично. Изведнъж се натъжават, внезапно се усмихват, внезапно се наскърбяват и след това всичко е наред. Така и живеят!

11. Рибите са като мощен опиат. На някои работят депресиращо, на други от тях им поникват криле… Но никой не може да остане апатичен към зодия Риби!

12. Ако Рибите са афектирани, радвайте се, че не са безразлични към вас. Внимавайте, в случай че някой ден те станат радостни и не са ревностни – това значи, че сте ги загубили…

13. Колкото и дефекти да има човек, за Рибите той постоянно ще бъде съвършен, в случай че им е обичан.

14. Понякога Рибите желаят да се откажат от всичко, да изпратят всичко по дяволите и да изтрият паметта си за всички тези глупави и ненужни мемоари и хора, които в миналото са ги наранили… Но това не работи… Просто не работи…

15. Рецепта на Рибите за възобновяване на душевното равновесие: шофирайте 30 км отвън града, излезте на открито и погледнете към нощното небе.

16. Или влизате в живота на Рибите, или излизате. Но не стойте, в случай че обичате на прага – влиза мраз.

17. Не си играйте с възприятията на Рибите. Ако ги обичате, те могат да ви отведат в парадайса, само че в случай че ги предадете, ще ви пратят в пъкъла.

18. По принциш Рибите са просто устроени: не предават приятелите си, не вземат непознатото, не целуват хора, които не харесват и постоянно се обаждат на майка си!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР