Ние сме родени, за да живеем в изобилие, любов и

...
Ние сме родени, за да живеем в изобилие, любов и
Коментари Харесай

„Трите У“ – универсален ключ към Вселената, отварящ врати към щастието, любовта и изобилието

Ние сме родени, с цел да живеем в обилие, обич и благополучие. Но, за жалост, не всеки живот се развива по този метод.

И коства ми се, че в доста връзки това се случва, тъй като хората просто не се замислят каква магическа мощ имат и каква магическа пръчка има всеки от нас в ръцете си, което ни разрешава да променим живота си към по-добро. При това без доста старания.

Става въпрос за магията на думите. По-точно за универсалния основен код на Вселената „ Трите У “, който оказва помощ да привлечете това, което желаете в живота.

Думите, на първо място, са нашите мисли. И не е изненадващо, че изпращайки отрицателно обръщение към Вселената, ние привличаме неуспехи към себе си, а Вселената дава отговор синхронно на нашите позитивни мисловни форми, изпращайки благоденствие. Все отново мислите са материални.

А най-хубавото е, че магията на думите е налична за всеки от нас. Достатъчно е да се научите по какъв начин вярно да употребявате ключове-кодове, които ще ви оказват помощ да привлечете в живота си безгранично благополучие, същинска обич и разцвет.

Има доста такива ключове, само че ще ви разкажем за най-универсалния и най-мощния. Като начало има няколко елементарни правила, които би трябвало да се съблюдават, с цел да може този вълшебен ключ в действителност да се трансформира в основен ключ към всички порти, зад които се крие вашето благополучие.

Не би трябвало да произнасяте тези думи автоматизирано. Всяка дума би трябвало да е изпълнена с религия в тяхната мощ и убеденост, че ще бъде тъкмо както сте замислили.

– В никакъв случай не ги произнасяйте даже с лека доза подигравка.

– Трябва да произнасяте думите ясно и решително, тъй като, изречени небрежно, те изцяло ще издадат вашето съмнение и вътрешна несръчност.

А ето го и вълшебния ключ-код на „ Трите У “.

„ Уверен(а) съм в триумфа, устремена съм към щастието “.

Защо тези думи се считат за най-силните за привличане на благоденствие?

Увереност

Във Вселената безусловно всичко има своя лична осцилация: мисли, думи, дейности.

Думата „ религия ” и всичко произлизащо от нея има най-високите трептения, достигащи до 115 херца, т.е. оптимално близки до „ кристалните ” трептения на Създателя.

Вибрацията на убеденост, която идва от човек, се трансформира в пропуск към контролния панел на действителността и осъществяването на желанията.

Вселената е благосклонна към тези, които имат вяра в себе си и постоянно изпраща благоприятни условия на такива хора. Ами в случай че неналичието на благоприятни условия не е това, което ни притиска в ъгъла?

Успех

О, тази дума е мощна сама по себе си! Опитайте се да си го кажете. Усещате ли с какви възхитителни страсти се изпълва душата ви? Дори настръхвам като го изговарям, толкоз е мощна силата в тази дума.

Това не е изненадващо, тъй като цифрата на триумфа е 5: знак на напредъка и придвижването напред, освен това под лозунга „ нито крачка обратно “. Петицата е поръчител за позитивни промени и триумф във всяко начинание.

И колкото по-често го употребявате, толкоз по-бързо ще се извършите с магическата сила на тази дума. Програмирайте себе си на честотата на шанса!

Устременост 

Устременост към шанса. Думата „ шанс “ като магнит притегля позитивните трептения. В допълнение, тя е кадърен да запечатва пукнатини и дупки в нашата енергийна обвивка, като я укрепва.

Късметът обича, когато хората се обръщат към него по име, само че би трябвало да внимавате с епитетите. Премахнете от речника си нездравословната фраза „ То и аз с моя шанс “. Мисля, че не си коства да споделям още един път, че в подобен подтекст няма да получите нищо.

Магическата мощ на тази дума е известна още в древността и тя напълно не е означавала шанс, както сме привикнали да мислим. С нея обозначавалиспециалната мощ на човек, носейки му благополучие и наслада във всичко.

Повтаряйте фразата „ Уверен съм в триумфа, насочен съм към шанса, който е постоянно с мен “, когато мечтаете за нещо или планирате нещо, когато отивате на значима среща или чакате значими вести.

И вие сами няма да забележите по какъв начин всяко предпочитание ще стартира да се сбъдва и животът бързо ще се промени към по-добро.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР