Ние сме решени да превърнем Турция в глобален притегателен център

...
Ние сме решени да превърнем Турция в глобален притегателен център
Коментари Харесай

Голяма новина за Турция! Думите на Ердоган

„ Ние сме решени да превърнем Турция в световен привлекателен център за грижи в опазването на здравето, а освен да предоставяме услуги на нашите жители “, съобщи президентът на страната Реджеп Ердоган в неделя на гала по разкриване на градска болница в окръг Коджаели в Северозападна Турция.

Ердоган сподели, че освен турските жители, живеещи в чужбина, избират Турция за здравни грижи, само че и доста чужденци демонстрират интерес към здравните услуги в Турция.
-->
„ Нашият народ е добре осведомен с образцовата инфраструктура, която се основали в областта на опазването на здравето, с промените, които сме осъществили, и с работната мощ, която продължава да укрепва “, сподели турският президент. Той напомни значимостта на градските лечебни заведения по време на пандемията от КОВИД-19 и разрушителните трусове в Турция на 6 февруари.

„ Турция устоя на злополуката на века - земетресенията на 6 февруари, със силата на своята страна, с потенциала на своите институции и с пожертвуванията на своя народ “, уточни турският президент.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР