Ние сме нови служители, не я познаваме добре, не мога

...
Ние сме нови служители, не я познаваме добре, не мога
Коментари Харесай

Случаят ,,Симона 2“ в Разлог: Колегите на скандалната полицайка мълчат за други издънки?

„ Ние сме нови чиновници, не я познаваме добре, не мога да ви кажа дали е имала предходни издънки в работата си “. Така отговори пред Lupa.bg сътрудник на полицайката Симона Лулеова, която беше хваната с половин кило марихуана. Ченгето от Разлог отхвърли внимателно да разяснява кариерата на колежката си и отхвърли да отговори кой е назначил колежката му и от какъв брой време е в системата на Министерство на вътрешните работи.

От други хора медията ни разбра, че проверяват и татко й, като се допуска, че става дума за ОПГ (Организирана незаконна група) с повече от две ченгета. В момента се претърсват още адреси и хора, които са близки до Симона.

Веднага след задържането й е тестван телефонният й уред, в който са засечени чести диалози с други ченгета, за които се подозира че взели участие в разпространение на опиати.

Таткото бил съзнателно ченге, само че откакто прострелва апаш и се образува дело против него, той се трансформира внезапно, макар че е оневинен.

Колегите му ревизират, дали не е почнал да нарушава законите след този случаи.

Симона попаднала на доста съзнателни ченгета, които незабавно като разкрили марихуаната са щракнали белезниците на колежката си, макар че тя им размахала служебна карта.

В региона се приказва, че това не е първи път, в който Симона е спипвана с опиати, само че полицейската й карта я е спасявала при предни инспекции. В момента проверяващите ревизират дали това е по този начин и кои хора още са съпричастни към скандалния случай.

Очаква се ченгетата, които спипаха младата си колежка да бъдат наградени персонално от министър Демерджиев.

Полицаи описаха, че доста постоянно служители на реда носили и складирали канабис за „ служебна приложимост “. Тревата се употребила при разпити, с цел да се изтръгне информация от арестуван при следствие за съществено закононарушение. На процедура това било нелегално, само че във всяко районно в свйфове се складирала трева.

Задържаният в Симона канабис обаче е прекомерно огромно количество, по тази причина се допуска, че марихуаната е пренасяна за продажба.

От полицията твърдят, че този случай няма да бъде скатан и ще се направи оптимално съществено следствие. Материалите за Симона към този момент са готови и ще бъдат на бюро в Прокуратурата, където обвинители ще преценяват дали ще бъде формирано дело.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР