Ние сме енергийни същества. Преди да се родим сме били

...
Ние сме енергийни същества. Преди да се родим сме били
Коментари Харесай

Изградете eнергийното си тяло, за да предпазите физическото

Ние сме енергийни същества. Преди да се родим сме били чиста светлина. След това посредством личното си предпочитание и желание сме се развили в материята. Първо е светлината и силата, след това идва тялото. Ако вярвате, че това е правилно, както и аз, тогава осъзнавате, че разполагате със способността да повлияете на метода си на живот. Много мъдри души са писали за това по какъв начин да повлияете на вашия опит тук, на Земята. Те варират от работа върху езотеричното (духовно) тяло до нашето физическо и психическо тяло. Потърсете този вид учения, които приказват на сърцето ви или резонират душевен с вас.

Трансформирайте нещата, които ви спъват

Ако живеете с манталитета на жертва, време е да го оставите. Ако страхът ви държи в плен, не се борете с него, ще загубите. Вместо това се научете да го трансформирате. Ако яд, наказание и/или неприязън се проявят във вашите мисли или взаимоотношения, гледайте на тях като на сигнал. Разпознайте тези сигнали просто като друга демонстрация на вашите страсти. Можем да окачествим тези прояви като негативни, само че те могат да бъдат нашите учители, в случай че им позволим.
Преди мислех за негативните проявления на човешката ми същина като за „ неприятни ", в този момент избирам да ги назовавам „ незрели ". Докато търсех в етимологията и транслитерацията тълкуванието на „ положително " и „ зло " (лошо, отрицателно) на арамейски, видях, че смисъла по-скоро се доближава до понятията „ зряло " и „ незряло ". 
Можем да определим някои наши страсти и реакции просто като незрели. Тази идея ще ни помогне да пристъпим към мъдростта. Първо е осъзнаването, след това е отговорността за тези дейности и чак по-късно идва зрелостта. Когато настъпи зрелостта, ние трансформираме страха в обич, гнева - в естетика и осъждането - в приемане.
Нашите интелигентни физически тела зависят от нас и чакат грижата ни по всички флангове. Те поемат водещата роля за нашето умишлено положение. По този метод нашите съзнателни мисли и усеща въздействат върху тялото ни. Много теории изясняват за какво телата ни не действат, защото ние не желаем те да го създадат. Токсините и неприятният избор на метод на живот може да са виновниците. Но има нещо още по-дълбоко. Трябва да имаме храброст, която да ни води до място, където може би в никакъв случай не сме се осмелявали да пристъпим. Какво значи това?


Вашето тяло като транспортно средство

Мислете за тялото си като за трен, автомобил, аероплан, какъвто и да е тип превоз. Като възрастен човек в огромна степен вие избирате посоката. И въпреки всичко от време на време друга кола се насочва по пътя ви (токсини) или губите надзор (лош житейски избор) и ви изхвърлят от пътя. Чудите се какво се е случило. Колата ви не работи, пуши, съска и се нуждае от ремонт. Докато чакате помощ, би трябвало да вземете някои решения. Оставяте ли колата и я забравяте? Успокоявате ли се след това с мисълта, че тя по този начин или другояче не работи добре? Викате ли, късате ли си косите и отправили поглед нагоре към небесата питате: „ Защо ми се случва това?! Нищо не съм направил! “ или размишлявате и се чудите: „ Какво би трябвало да знам за тази обстановка “?

Осъзнайте една красива истина

Ако не можем да осъзнаем една красива истина, тогава корабокрушението може да бъде съдружник, а не злополука. Диагнозата може да бъде наш другар. Загубата или скъсването с обичан човек може да разреши на друга част от нашето Аз да развие нови качества. Имаме избор. Ако знаем това, ще придобием нови вероятности и гледни точки, които ще подобрят нашия опит, а няма да го трансфорат в бедност. Болката е неизбежна, само че страданието не е наложително.

Възможности за обогатяване на вашия опит

Започнете с една алтернатива и по-късно изследвайте други. Независимо от положението на вашето физическо тяло, вие сте цялостни, пълноценни и не ви липсва нищо. Моля, не позволявайте на положението на физическото ви изражение да отхвърля която и да е част от красивото ви вътрешно Аз.
Трудно ли е да приемете това, което сте като енергийно и всемогъщо създание? Започнете да пробвате като лекувате добре физическото си тялото със супер храни. Храненето е отличен метод за постигане на по-високи положения на съзнанието. Изберете някои супер храни, които да добавите към вашия режим, до момента в който изследвате разнообразни артикули, които чувствате, че са подобаващи за вас, с цел да оптимизирате тялото си. Има доста, доста проекти за реализиране на положително здраве. Един може да работи добре за вас, а различен - за вашия комшия. Ако те са дефинирани с мисъл за положително здраве, тогава те не са нито положителни, нито неприятни, а единствено подобаващи или несъответствуващи. Факторът е това, което работи за вас.
Възможно е да нямате сили или устойчивост да изберете път за себе си сами. Ако е по този начин потърсете експерт по холистична медицина, който да ви насочи. 

Признайте: вие сте господари на своето поле, живота си, ориста си

Настоящото ви физическо положение (дори да сте болен или инвалид) не понижава вашето енергийно майсторство. Има няколко метода да увеличите енергийното си тяло. Заедно с храненето; може да включите работа по физическото тяло, медитация, да сте измежду природата, да вършиме неща, които ви носят наслада.


Как да отбраните вашето уязвимо Аз, до момента в който лекувате или развивате супер мощното си Аз

Отидете при майка си. Говоря за вашата първична изначална майка, за родилката на вашата светлина. Тя живее на всички места. Тя се среща изключително осезателно в природата. Не забравяйте, че тя е чиста светлина и енергия; тя излъчва тези феномени, до момента в който я търсим и желаем да бъдем по отношение на нея. Ако не можете да бъдете измежду природата, където майчината сила изобилства, тогава донесете природата при себе си. 
Ето някои оферти: Изберете творби на изкуството или фотоси на пейзажи, които вълнуват сърцето ви, кристали (камъни от Земята), стайни растения, насладете се на естествените детайли и небесните тела (дъжд, вятър, слънце, планети, звезди). Изберете каквото поискате, с цел да настроите мозъка и сърцето си върху предмети, които не са основани от човечеството.Изключете шума. Забележете въздействията във вашата среда, които ви карат да се чувствате тревожни или уплашени, може би новините? Какво ще кажете за музиката, която слушате? Кара ли ви да се чувствате добре? Ами другите източници на развлечения - книгите, сериалите, купоните? Надграждайте всички области от своя опит, посредством които към момента другите имат надзор над вас. Как държат контрола ли? Та вие самите ги пускате в главата си и в енергийното си пространство.Храненето, да, това е доста значимо. Предлаганите през днешния ден по магазините храни са цялостни с задоволително токсични детайли, с цел да основат своя лична " изкуствена светлина ", приглушаваща вашата вътрешна. Изберете пресни и органични артикули, доколкото е допустимо, замразените артикули също са добър вид. Яжте порция сурови живи храни всеки ден или при всяко хранене, в случай че можете: пресни зеленчуци, плодове, ядки и семена. Телата ни жадуват за положително хранене, това е, което построява здравите кафези и кръв.–––––––––*Джулия Парсел е холистичен треньор, обучавала се в Института за интегративно хранене в Ню Йорк. Тя е отгледана в християнско семейство и се радва на персонална духовна процедура повече от 30 години. Тя има вяра в силата на молитвата и е изпитала нейното животворно влияние. Нейното предпочитание и житейска цел е да насърчи другите да се свържат с същинското си Аз или да възвърнат изгубения контакт с него и да заживеят освободен живот.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР