Ние ще сложим край на Хамас. Това заяви израелският посланик

...
Ние ще сложим край на Хамас. Това заяви израелският посланик
Коментари Харесай

Израел: Ще сложим край на Хамас в Ивицата Газа

" Ние ще сложим завършек на Хамас ". Това съобщи израелският дипломат във Англия Ципи Хотолеви пред BBC.

" Палестинските терористи започнаха тази война. Ние ще сложим край и на този спор и на Хамас ", разяснява посланик номер едно на Израел в Обединеното кралство.

" Ние чуваме ужасни неща. Приблизително 80% от телата на починалите израелци са със следи от изтезания, имаме данни за изнасилени дами и обезглавени бебета ", разяснява още тя и добави, че " това са закононарушения, сравними единствено с закононарушенията, осъществявани от нацистите против нашия народ ".

" Ние ще сложим завършек на Хамас в Ивицата Газа. Ние няма да поносим край границите на Държавата Израел да има терористи ", сподели още посланикът.

Думите й бяха оповестени, откакто Въоръжените сили на Еврейската страна (ЦАХАЛ) оповестиха, че нощес са блъснали щаб на Хамас в Ивицата Газа. " Военното министерство в публично известие добави, че са разрушени тунели за прекачване на терористи, оръжия и взривни устройства от Палестина в Израел ", заяви основаната в Еврейската страна медия " Мигнюз ".

" Израелските управляващи през днешния ден също оповестиха, че съгласно прихванати карти Хамас е възнамерявала да извърши десант край израелския град на Средиземно море Ашкелон и нейни въоръжени терористи да стигнат до град Кирят гат (около 20 километра). В проектите на терористите е влизало и престой на окупираните територии към месец. Терористите на Хамас са имали големи количества храна и вода ", сподели още медията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР