Ако тази седмица се направи правителство, поемам ангажимент да помогнем

...
Ако тази седмица се направи правителство, поемам ангажимент да помогнем
Коментари Харесай

Борисов във Великотърновско: Сега битката е кой да е най-кресливата опозиция

Ако тази седмица се направи държавно управление, поемам ангажимент да помогнем на хората бързо. Но това е единствено при вид, в който създадем държавно управление.

Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново, съобщи БГНЕС. Борисов посети обитаеми места, наранени мощно от градушката, която удари района през миналите дни. С него бе и кметът на Велико Търново Даниел Панов, който изясни на хората по какъв начин и по кое време ще получат помощ за възобновяване на вредите от естественото злополучие.

От понеделник стартира извозването на счупените керемиди, от кметството ще бъдат разпределени нови, увери Панов.

Има ли държавно управление - ще помогнем. Няма ли държавно управление - нищо не мога да кажа, добави Борисов. От събота следобяд обикаляме засегнатите от градушката градове и села. Тези бедствия стават все по-тежки и чести. Някога 1000 лева помощ на домакинство може да е било задоволително, само че в този момент за нищо не стига, сподели още водачът на ГЕРБ.

Има вид Народно събрание да реши при такова злополучие подпомагането да е автоматизирано от специфичен фонд, а не всякога да репетираме какво ще стане. И естествените бедствия ще станат все по-чести, за жалост. Хората чакат от нас да има решение на проблемите им, нищо друго не ги интересува, добави Борисов.

Миналата седмица при мен идваха кметовете на Карлово и села от района, тогава се обадих на Главчев и му се примолих да провиснал пари за вредите след наводненията преди две години, та им отпуснаха пари.

На въпрос за какво толкоз време след наводненията се отпускат средствата от страната, Борисов отвърна: " Затова в този момент борбата е какъв да е съпротива. Битката е в този момент какъв да е най-кресливата съпротива. Тези две години за какво не им помогнаха в Карлово? ".

Сутринта Кирил Петков пуснал във Фейсбука си, че най-големият триумф на тези избори било, че Борисов няма да е министър председател. Е, щом това му е фантазията, нямам думи, моята фантазия е тази страна да работи в интерес на хората и да им решаваме проблемите, приключи Борисов.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР