Социалистите призоваха Методиев да се откаже от парламента, ако все

...
Социалистите призоваха Методиев да се откаже от парламента, ако все
Коментари Харесай

Нинова влезе от Благоевград, за да може Калоян Методиев да е депутат. От БСП не го искат

Социалистите приканиха Методиев да се откаже от Народното събрание, в случай че въпреки всичко влезе – няма да го позволен в групата

След оставката на Корнелия Нинова: Българска социалистическа партия зове Калоян Методиев да се откаже от депутатското си място. Ако това не се случи, той ще бъде изключен от парламентарната група, заканват се от новото управление.

След съвещанието на Националния съвет, от думите на новоизбрания ръководител на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Борислав Гуцанов стана ясно, че в левицата не са удовлетворени от решението на Нинова да влезе от листата на Българска социалистическа партия в Благоевград, а не от тази в 25 МИР София, където втори след нея беше Методиев. Така тя освободи място за него и някогашният член на Съюз на демократичните сили стана народен представител от Българска социалистическа партия.

Решението на Българска социалистическа партия е било тъкмо противоположното – Методиев да не влиза в Народното събрание.

Вчера стана ясно, че същото е направил и Георги Свиленски – не спазил думата си от къде влиза в Народното събрание и изхвърлил сигурен народен представител от Плевен.

Нинова и Свиленски може да бъдат осъдени.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР