Ние ще продължим да настояваме и ще искаме от българската

...
Ние ще продължим да настояваме и ще искаме от българската
Коментари Харесай

Хамид Хамид бръкна в раната! Кой е министърът предател?

Ние ще продължим да настояваме и ще желаеме от българската прокуратура информация кои са тези лица, против които има формирани досъдебни производства за приключване класифицирана информация. Защото това е едно от измените. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид в отношение на групата към чуването на ръководителите на спецслужбите в България. Повод за дебата в Народното събрание бе абсурда към изтеклия запис от съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ".

-->
Изслушването бе по искане на " Възраждане ", а мотивът - изтеклия запис от съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ". В него Василев декларира " службите са наши " и твърди съпартийците си, че когато пристигна кабинета на ПП-ДБ министър председателят ще внесе оферти за счита на ръководителите на ДАНС, ДАТО, ДАР, НСО с " наши хора, съгласувани с посолствата ".



Уважаеми ръководители на българските служби за сигурност, благодарим за отговорите, които през днешния ден ни предоставихте. Отчасти сме удовлетворени, частично не, тъй като всички чакаха през днешния ден тук да чуят имена, стартира отношението си Хамид Хамид. И добави: " Разбира се, когато има досъдебно произвеждане, тогава има следствена загадка и законът не ви разрешава да казвате имена. ".



За едното лице през днешния ден към този момент чухме от народни представители, че това се допуска, че е лицето Весела Чернева. Ще продължим да търсим информация за другите лица, увери Хамид.



Колкото до трите национални изменничества през днешния ден в края на вашето изказване чухме за едно друго национално изменничество. От тази естрада се чу, че български министър в постоянен кабинет в интервала, в който вие сте бил ръководител на ДАНС, е работил срещу българските ползи, уточни още Хамид Хамид.



Нещо повече, казахте, че ръководителят на този министър е знаел за това. И в този момент гадаем кой е този министър, добави той.

Вие не казахте имена, само че през този интервал е имало единствено един постоянен кабинет и ние знаем името на този началник, и той се споделя Кирил Петков, заключи националният ръководител от Движение за права и свободи.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР