Ние с г-жа Михайлова ще бъдем генератори на национални обединяващи

...
Ние с г-жа Михайлова ще бъдем генератори на национални обединяващи
Коментари Харесай

Карадайъ прави стратегии за сигурност и енергетика

Ние с госпожа Михайлова ще бъдем генератори на национални сплотява щи дела и цели. Но също по този начин ще бъдем мотора за разработване на национални тактики. Това сподели водачът на Движение за права и свободи и претендент за президент Мустафа Карадайъ на избирателен протест в Стамболово, Хасковска област, който се организира при най-строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения. В него участваха още претендентът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателите на партията Халил Летифов и Ахмед Ахмедов, евродепутатът от ДПС/ " Обнови Европа " Атидже Вели и водачът на младежкото Движение за права и свободи Сезгин Мехмед, лидер на хасковската партийна листа за парламент.

Европа към този момент има тактика до 2050 година - Зеления пакт, а ние по нито един въпрос нямаме изясненост за идната година, уточни кандидат-президентът. И се ангажира да отвори политическия спор за разработване на тактики за енергетика, национална сигурност, защита, обучение, опазване на здравето, земеделие.

Всички тези тактики би трябвало да получат политическо единодушие, а точно президентската институция е мястото, където другите политически партии със своите разнообразни полезности, цели и стратегии за реализиран единодушие за националните цели и цели, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.



Ние демонстрираме верния път на България още от 1989 година, сподели още Мустафа Карадайъ. И съобщи, че през днешния ден най-важно е да се възстановят държавността и демокрацията в България.

Държавните органи и държавният уред би трябвало да работят в услуга на жителите, а не да се трансформират в бухалка против тях и бизнеса, безапелационен бе Мустафа Карадайъ.

Готово ли е българското общество, да има президент който се споделя Мустафа? Отговорът е да! По няколко аргументи, съобщи Искра Михайлова. И ги уточни:

" Първата е, тъй като ние с вас сме българското общество, не някой различен. Не някой от космоса, който не знае какво значи приемливост, не някой, който в този момент повтаря нашите послания. Чухте ли, че Бойко Борисов приказва за единение? Направо виц. Един път към този момент го е споделил, значи ни е гледал доста деликатно. А чухте ли, че Радев приказва за държавност? И аз се изненадах, значи и той ни е гледал. Първата крачка от триумфа на нашата акция за претенденти за президент и вицепрезидент, към този момент е извървяна. Ние продължаваме ".



Ние вършим акция, която е адресирана към цяла България. Със самочувствието на това, което прави Движение за права и свободи, сподели още Михайлова.

България би трябвало да има президент обединител, не който прави барикади. Ние можем, да бъдем лице, глас, мотор за реализирането на сплотяващи страната ни дела, безапелационна бе Искра Михайлова. И описа за срещите с бизнеса, женски и юношески организации, които към този момент обявиха поддръжката си за кандидат-президентската двойка на Движение за права и свободи.

Пример за единение на нацията даде зам.-председателят на Движение за права и свободи Халил Летифов, цитирайки думи на майка си. Тя споделяше човек има 5 пръста на едната ръка, всички са разнообразни, само че в случай че би трябвало да се лиши от някой, не би избрал нито един, сподели Летифов. И добави: " Това е нашето усърдие, това е нашето единение, а не юмрукът ".



Днес ние с вас вършим и пишем история в нашата Родина България, сподели зам.-председателят на Движение за права и свободи. Но има още едно деяние, което би трябвало да създадем, с цел да довършим историята и тя да има целокупност - на 14 ноември с № 17 на първи тур: Мустафа Карадайъ президент, Искра Михайлова - вицепрезидент, съобщи Летифов.

Община Стамболово е за нас бастион на Движение за права и свободи в Хасково. Винаги, когато има напредък в гласовете и в поддръжката за Движение за права и свободи в Хасково, това се дължи на Стамболово. Това се дължи и на хората с побелели коси и на всички вас, които 32 години подкрепяте Движение за права и свободи в този сложен път. Труден, тъй като демокрацията и държавността мъчно се пазят, съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов.

Днес ние още веднъж се убедихме, че демокрацията е нещо доста скъпо, за което би трябвало да се борим всеки ден и час. Наблюдаваме репресии към наши съграждани единствено и само тъй като са дали своят вот за Движение за права и свободи, добави той. И продължи: " Нормално ли е да бъдат обискирани и претърсвани наши коли. Не е обикновено и по тази причина час по-скоро би трябвало да създадем по този начин, че да се освободим по-бързо от Рашковци, Радевци, с цел да вървим към междинните стандарти в европейското семейство ".



Ние в никакъв случай не сме се разделяли, в никакъв случай не сме се противопоставяли, а сме живели в единение, съобщи и водачът на младежкото Движение за права и свободи Сезгин Мехмед, лидер на хасковската партийна листа за парламент.

Ние, младежите, си мислехме, че мракобесният интервал от 1989 година е отминал.Но, очевидно през днешния ден към момента не престават тези грозни дейности в българското общество, с цел да задоволяват персонални ползи, сподели Мехмед.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР