Ние рискуваме да загубим част от учителите, които са готови

...
Ние рискуваме да загубим част от учителите, които са готови
Коментари Харесай

Напрежение сред учителите заради рискови групи

" Ние рискуваме да загубим част от учителите, които са подготвени да изоставен. 15% от учителите са в пенсионна възраст, а несъмнено над 35% са в рисковата група, тъй че огромното напрежение е при тях ".

Това заяви психологът Иван Игов пред Bulgaria ON AIR.

Има доста огромно напрежение сред хората от всички категории, нормално дребни мотиви палят искра, която води до всевъзможни митинги, започнали от опасението, че нещо може да се случи на децата - здравето, учебното заведение, поясни психологът.

Той акцентира, че децата не са усетили толкоз доста обстановката.  " Те потеглиха на драго сърце на учебно заведение. Вярно, нямаше тържествата, които множеството изчакваха, само че то се трансформира в едно премеждие, добави Игов.

Психологът се надява, че към края на годината дасе появят първите ваксини против COVID-19, с цел да може идната пролет да овладеем пандемията

Маските несъмнено затрудняват връзката. Затова и решението е в клас да не се носят маски, а учителите да бъдат с шлемове. Проблемът при по-малките е, че те постоянно ги губят, сменят, а при по-големите поражда протеста, че не желаят да ги носят, разяснява Иван Игов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР