Ние разчитаме само на подкрепата на българския народ и вярваме,

...
Ние разчитаме само на подкрепата на българския народ и вярваме,
Коментари Харесай

Костадинов каза ще ни управлява ли кабинет Франкенщайн

Ние разчитаме единствено на поддръжката на българския народ и имаме вяра, че по този начин ще можем независимо да управляваме страната. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в ефира на bTV.

" Социологическите изследвания постоянно са ни давали два пъти по-малко от резултата ни. Политическа партия Възраждане на последните избори влезе с 5% в Народното събрание, а имаше организации, които твърдяха, че няма да влезем. Затова ние не се занимаваме с агенции и изследвания, а гледаме действителните настройки на българите и опитваме да има даваме решения на проблемите ", сподели той.

" Това не е нова теза, че можем да управляваме сами. Това го приказваме последните 8 години, само че до момента не се чуваше. Проблемите не може да се решат от съдружно ръководство ", посочи водачът на " Възраждане ".

" Сега се приказва за преговори с " Газпром " - с цел да ги има, би трябвало да има две страни. Не можеш да преговаряш самичък. Ако тези, които скъсаха връзки с Русия и направиха един вид терористичен акт, си мислят, че могат да договарят с руската страна, ще се сблъскат с доста огромно отчаяние ", добави той.

" Преговори се водят през 10 година Последният контракт бе през 2012 година в случай че желаеме договаряния, би трябвало да приказваме в този момент. Да приемем, че руснаците преглътнат унижението, което им нанесохме, което ме съмнява, ние отново нямаме време ", посочи Костадинов.

" Управляващите трансфораха руснаците в съвсем врагове. Как ще преговаряш с тези, които си унижавал до през вчерашния ден?! Кирил Петков ли ще договаря?! ", добави той.

" Всяко едно съветско деяние е отговор на българските дейности. И като има неприятна реакция, ние се питаме за какво е по този начин. Ние провокираме тези дейности. И аз да бях на тяхно място, и аз щях да отвръщам по този начин. Те си гледат интереса, всеки го прави, аз също ", сподели още Костадинов.

" Коалиционно държавно управление - това ще е държавно управление " Франкенщайн ". Тези хора в Народното събрание не си приказват между тях, камо ли да ръководят. Едно такова държавно управление ще бъде пагубно за България. То може да издържи единствено няколко месеца ", съобщи водачът на " Възраждане ". 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР