“Ние постове не искаме, нито разговори, каза Антон Хекимян, провалилият

...
“Ние постове не искаме, нито разговори, каза Антон Хекимян, провалилият
Коментари Харесай

Борис Бонев под обстрел от ГЕРБ: Обвиниха го, че води разговори с...

“Ние постове не желаеме, нито диалози ”, сподели Антон Хекимян, провалилият се претендент на ГЕРБ за кмет на София, на брифинг от централата на ГЕРБ. 

“ се организира едно гласоподаване, в границите на което сътрудниците от ПП-ДБ и “Спаси София ” не откриха поддръжка от никого ”, сподели някогашният ръководител на СОС от ГЕРБ Георги Георгиев във връзка гласуването през вчерашния ден на кандидатурата за от “Спаси София ” за ръководител на Столичния общински съвет. Начинание, което приключи без триумф. 

“31 гласа са са нужни за избор на ръководител на СОС. Те имаха 23 гласа, толкоз получиха при тайното гласоподаване ”, сподели той като съобщи, че ГЕРБ имат информация за диалози с “Възраждане ” и за ръководител на СОС.

Георги Георгиев заподозря авансово готова " сглобка ": " Изборът през вчерашния ден беше на ниска цена спектакъл. Питаме: екстремисти ли бяха Ваня Григорова и екипът ѝ в листата на 3 ноември, екстремисти ли са през днешния ден на 14 ноември? Ние не можем да разберем хората, които са първа политическа мощ в СОС накъде се пробват да водят освен Общинския съвет, а и града ", уточни той.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет - Антон Хекимян, който даже не стигна до балотаж, също се включи в нападките:

 

" Същите тези хора в дните сред първи и втори тур обясняваха, че Путин в лицето на Ваня Григорова е на прага ни и идва в София. Днес виждаме, че потеглят да молят за нейната поддръжка и тази на другите членове на групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет. Къде е кметът на София в този миг? Г-н Терзиев би трябвало да даде отговор на въпроса дали е упълномощил Борис Бонев да търси поддръжка от Българска социалистическа партия и " Възраждане ", склонен ли е с декларацията на Борис Бонев, че вижда сътрудник в лицето на Българска социалистическа партия? ”.

 

Мирослав Боршош назова протичащото се " политически гнусно ". " В момента вотът на демократична София се подменя пред очите ни ", уточни той.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР