Ние получихме покана от Христо Иванов и Кирил Петков за

...
Ние получихме покана от Христо Иванов и Кирил Петков за
Коментари Харесай

Нинова призна за покана от Христо Иванов и Киро: Няма смисъл! Това е родоотстъпничество

Ние получихме покана от Христо Иванов и Кирил Петков за конституционните промени. Нужни са ни нашите гласове. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на изключителна конференция във Варна.
„ Отговорът ни е, че в случай че се събират за смяна на националния празник от 3 март на 24 май, няма смисъл да си губим времето. Ние сме бяхме подготвени да водим смислени диалози “, сподели още тя.
„ Това, че сложиха националния празник преди всичко обезсмисли диалога.
Като провал на процеса разказа Нинова това предлагането. „ Това е един тип родоотстъпничество на най-висшия закон. Това е следващата дъвка в българското общество “, добави тя.
„ Дайте да се съсредоточим върху бюджета, върху Плана за възобновяване и да свършим нещо положително за България “, прикани Нинова.
„ Тази конституция би трябвало да важи, в случай че се промени, за 50 години напред. Не може в този момент като са на власт да се промени.
Защо не сложат ограничаване на мандатите за депутати, а поставят за кметове. Нека дадат персонален образец. Да лимитират личния си безконечен мандат в Народното събрание “, добави Нинова.
Тя разяснява и войната в Украйна. По думите ѝ единственият метод за преустановяване на военния спор е посредством дипломация.
„ Ние желаеме мир посредством договаряния “, сподели Нинова.
Тя разяснява и идните локални избори и уточни, че има се водят диалози с ПП-ДБ за поддръжка на един претендент.
Тя добави: „ Ще бъдете прелестно сюрпризирани от претендента на Българска социалистическа партия за локалните избори във Варна “. На 2-3 септември е крайният период, в който ще бъдат оповестени имената на претендентите за кметове по общини.
„ На места има наши структури, които беседват с тях. С ГЕРБ не беседваме, това да го уточним, с цел да не влезем в някоя конспирация “, сподели още тя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР