Ние от Продължаваме Промяната сме политическата партия, която няма меки

...
Ние от Продължаваме Промяната сме политическата партия, която няма меки
Коментари Харесай

Петков: ПП няма меки диалогични китки, връщаме се през октомври

„ Ние от Продължаваме Промяната сме политическата партия, която няма меки диалогични китки, тъй като, каквото и да си приказваме, избрахме да нямаме още веднъж за сътрудник Слави Трифонов (с другар Орлин Алексиев), или Пеевски, или Борисов “. Това написа в социал-ната мрежа министър председателят в оставка Кирил Петков.

Той съобщи, че всеки бранд е заричане, а всеки добър бранд е заричане добре спазено.

“Ние обещахме нулева приемливост към корупцията и действително го направихме. Сега тези 2 милиарда лв., които използвахме за стопански ограничения, умерено можеха да отидат в 8 индивида („ бебетата “ на Гроздан, както той ги наричаше) и през днешния ден щяхме да сме си умерено на власт. Гордея се с нас, че не предадохме обещанието си под предлог за “диалогичност. “, съобщи Петков.

„ Независимо от ПР опаковката на едно ново болшинство, до момента в който хората, които вземат решение, са същите, всичко е прахуляк в очите. Битката ще е дълга, само че до момента в който сме обединени и отстояваме правилата си, рано или късно, ще си върнем страната. Предлагам да е още през октомври. Сигурен съм, че ще го създадем! Благодаря, че сме дружно!, написа още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР