Ние от ГЕРБ – СДС имаме задача да върнем България

...
Ние от ГЕРБ – СДС имаме задача да върнем България
Коментари Харесай

Новаков за Мария Габриел: Тя е част от нашия екип, който се занимава с международна политика

Ние от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили имаме задача да върнем България на масата. Когато не си на масата, нормално си в менюто. Ще работим, с цел да върнем престижа на България. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Андрей Новаков в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.
Новаков посочи, че евродепутатите от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили ще работят европейските институции да повярват в България.
Мария Габриел е с нас. Беше на откриването на предизборната акция, взе участие в политическия развой. Тя е част от ГЕРБ, част от политическия развой, част от нашия екип, който се занимава с интернационална политика, уточни Новаков в отговор на въпрос за какво Мария Габриел не е част от евролистата, уточни Новаков.
Той разяснява и продължаващата война в Украйна и ролята на Европа.
Европейска комисия нямаше комисар по защита, нямаше европейска войска – какъв брой ни оказа помощ. Паднаха ли ракети в Полша? Паднаха. Изплуваха ли мини в Черно море? Изплуваха. Какво още би трябвало да стане, с цел да се провиснал повече пари за защита? Европа би трябвало да построи личен защитителен контингент, разяснява Новаков.
Пътят на Република Северна Македония към Брюксел минава през София, безапелационен бе Новаков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР